Γλυκά Νερά: Τι συμβαίνει με τον Αναγνωστόπουλο στη φυλακή – Η διαφορά που έχει με όλους τους άλλους κρατουμένους

Γλυκά Νερά: Το προφίλ του Μπάμπη – Δεν κλαίει, είναι σύμφωνος με αυτό που κάνει (vid)

Ο 33 πιλότος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται από το βράδυ της Τρίτης ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε την στυγερή δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Για πάνω από έναν μήνα ο συζυγοκτόνος έπαιζε θέατρο. Δε δίστασε μάλιστα να θανατώσει και τον σκύλο της οικογένειας προκειμένου να πείσει τις αρχές για το ενδεχόμενο της ληστείας το οποίο επικαλέστηκε στο ξεκίνημα της υπόθεσης.

Μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, που κράτησε πάνω από επτά ώρες, αποφασίστηκε ομόφωνα η προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρατείται στη ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού. Εκεί κρατούνται φυλακισμένοι, οι οποίοι θεωρείται ότι θα κινδύνευαν αν βρίσκονταν στο γενικό πληθυσμό.

Πρόκειται για πτέρυγα που θεωρείται υψίστης ασφαλείας, «VIP» και σχετικά ήσυχη. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μοιράζεται το κελί του μαζί με έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα, έναν κρατούμενο για λαθρεμπορία καθώς και έναν νεοεισερχόμενο για ναρκωτικά.

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος δέχεται επισκεπτήρια με ειδικά μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ALPHA, ο αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού έχει δώσει την εντολή όλα τα επισκεπτήρια να γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Αυτός ο χώρος είναι ακριβώς δίπλα από το αρχιφυλακείο και σε αυτόν δεν έχουν πρόσβαση οι υπόλοιποι κρατούμενοι. Ο λόγος είναι ότι οι αρχές φοβούνται για τον πιλότο τον «νόμο των φυλακών» που θέλει τους κρατούμενους να «εκδικούνται» όσους φυλακίζονται για ειδεχθή εγκλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να δεχθεί επίσκεψη τις επόμενες ημέρες από τον αδερφό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.