Νέο, κρυφό ημερολόγιο της Κάρολαϊν φέρνει στο φως η Dailymail

Νέο, κρυφό ημερολόγιο της Κάρολαϊν φέρνει στο φως η Dailymail

«Το ημερολόγιο της απόγνωσης», αναφέρει ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας.

Το κρυφό ημερολόγιο της Κάρολαϊν Κράουτς φέρνει στη δημοσιότητα η βρετανική DailyMail, της οποίας σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για τραγική κατάσταση της 20χρονης κατά τη διάρκεια της κοινής ζωής της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η βρετανική τάμπλοιντ αποκάλυψε  ότι έχει στη διάθεσή της το άγνωστο μέχρι πρότινος ημερολόγιο της 20χρονης, το οποίο είναι γεμάτο κωδικοποιημένα μηνύματα και αναφορές στον άνδρα που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της, τον οποίο η ίδια φέρεται να αποκαλούσε «μ*λ*κ*» και «παλι0πο*στη».

Το ημερολόγιο αυτό βρέθηκε κρυμμένο κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στη μεζονέτα του εγκλήματος και σύμφωνα με τη DailyMail έφτασε στα χέρια της από έγκυρες αστυνομικές πηγές που το βρήκαν καλά κρυμμένο στο σπίτι της Κάρολαϊν. «Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της», αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλούνται οι δύο ρεπόρτερ που υπογράφουν το δημοσίευμα.

Το θύμα του πιλότου, έγραφε με στυλό διαφορετικού χρώματος και διάφορες κωδικές ονομασίες και συντομογραφίες, γεγονός που οι αστυνομικοί αποδίδουν στο ότι η Κάρολαϊν ήθελε να είναι βέβαιη πως και να πέσει το ημερολόγιο στα χέρια του Αναγνωστόπουλου, εκείνος δεν θα κατάφερνε να το αποκρυπτογραφήσει.

«Είναι επικίνδυνος τύπος, μ*λ*κ*ς και παλι0π0*στης»

Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια της στο «ημερολόγιο της απόγνωσης» όπως ακριβώς το χαρακτηρίζει η DailyMail.

Η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «επικίνδυνο τύπο» τον Μπάμπη, βάζοντας μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy», δηλαδή «γ*μημέv0ς».

Συχνή είναι και η χρήση του γράμματος «Μ», με τις αστυνομικές πηγές να εκτιμούν πως πρόκειται για σύντομη γραφή της λέξης «μ*λ*κ*ς». Η συντομογραφία ΜΑΜ, ερμηνεύεται από αυτούς ως  «ο μ*λ*κ*ς  ο άvτρας μου». Σε άλλο σημείο εμφανίζονται τα γράμματα ΧΧ που πιθανολογείται πως σημαίνουν «ξύλο».

Τέλος, η Κάρολαϊν φέρεται να χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία PP, για να αναφερθεί στον σύζυγό της ως «ΡaIi0 Ρoustis» όπως χαρακτηριστικά γράφει το δημοσίευμα.

Νέο, κρυφό ημερολόγιο της Κάρολαϊν φέρνει στο φως η Dailymail

Αξίζει να σημειωθεί πως η δικογραφία σε βάρος του Αναγνωστόπουλου δεν περιλαμβάνει τα συγκεκριμένα αποσπάσματα από το άγνωστο αυτό μέχρι σήμερα ημερολόγιο, το οποίο η DailyMail υποστηρίζει πως έχει εξασφαλίσει από αστυνομικές πηγές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.