Η λύση του μυστηρίου στα Γλυκά Νερά: Τελικά πώς «συνδέονται» ο πιλότος με τον αυτόχειρα Δογιάκη;

Η λύση του μυστηρίου στα Γλυκά Νερά: Τελικά πώς «συνδέονται» ο πιλότος με τον αυτόχειρα Δογιάκη;

Τα τηλέφωνα «μίλησαν»...

Η μία περίπτωση αποτελεί ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουμε δει ποτέ στη χώρα μας, την στιγμή που η άλλη είναι μια «νεφελώδης», ακόμα, περίπτωση αυτοκτονίας με πολλά ερωτηματικά.

Αναφερόμαστε φυσικά στην φρικαλεότητα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, τον 32χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και στο ζήτημα του αυτόχειρα επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη.

Οι υποθέσεις των δύο, εξυπακούεται, είναι τελείως διαφορετικές: αυτή του 32χρονου πιλότου αφορά στην στυγερή δολοφονία της συζύγου του και μητέρα της ούτε 1 έτους κόρης τους, την στιγμή που ο 53χρονος άντρας αφαίρεσε, όπως μαρτυρούν όλες οι έρευνες, μόνος του την ίδια του την ζωή.

Ωστόσο, το γεγονός πως και οι δύο κατοικούσαν στα Γλυκά Νερά τους «συνέδεσε» κατά κάποιο τρόπο, με τις φήμες να κάνουν λόγο για κάποιου είδους… επαφές του Δογιάκη με τον Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, υπήρχε και το σενάριο να είναι ο ίδιος ο Δογιάκης ο οδηγός της περιβόητης BMW, που ψάχνουν οι αρχές.

Εν τέλει, όπως αποδεικνύεται, είναι ακριβώς αυτό: ανυπόστατες φήμες και ανεδαφικά σενάρια: από την ανάλυση του τηλεφώνου του 32χρονου πιλότου δεν προκύπτει από πουθενά πως γνώριζε ή είχε κάποια σχέση με τον Δογιάκη, ενώ ο αριθμός του αυτόχειρα δεν υπάρχει ούτε ως «επαφή» στο τηλέφωνο του φονιά της Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι το τηλέφωνο του Σταύρου Δογιάκη δεν έχει ακόμη «μιλήσει», ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι αν υπήρχε επικοινωνία θα είχε φανεί από τα δεδομένα του τηλεφώνου του 32χρονου. Η αστυνομία ερεύνησε το ενδεχόμενο της επικοινωνίας τους έπειτα από τα όσα ακούστηκαν εσχάτως, όμως αποδεικνύεται πως εν προκειμένω μπορεί να υπήρχε (αναίτιος) καπνός, αλλά όχι και… φωτιά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.