Γλυκά Νερά: Έτρεχε η Καρολάιν πριν τη σκοτώσει – Τι δείχνει το smartwatch

Τι δείχνουν τα στοιχεία.
Γλυκά Νερά: Έτρεχε η Καρολάιν πριν τη σκοτώσει - Τι δείχνει το smartwatch

Κομμάτι κομμάτι προσπαθούν οι αρχές να ξεδιαλύνουν τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Εκείνη τη μοιραία νύχτα η Καρολάιν Κράουτς βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου που την έπνιξε.

Ο ίδιος επικαλέστηκε ληστεία στην πρώτη του κατάθεση, θανατώνοντας μάλιστα τον σκύλο για να γίνει πιο… πιστευτή η ερμηνεία του. Ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε το έγκλημά του περίπου 40 ημέρες μετά και προφυλακίστηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι έμπειροι αστυνομικοί και ερευνητές κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος από τις «έξυπνες» συσκευές που φορούσαν η Καρολάιν αλλά και ο πιλότος.

Όπως φαίνεται το ρολόι που φορούσε η άτυχη κοπέλα δείχνει κι άλλα πράγματα, πέρα από την ώρα θανάτου της. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «T- Live» καταγράφηκαν κάποιες κινήσεις 13 λεπτά πριν δολοφονηθεί.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα είναι ότι η Καρολάιν κοιμόταν από τη 1.40 περίπου, μέχρι τις 03:50, καθώς οι παλμοί της αντιστοιχούσαν σε κατάσταση ύπνου. Στην ανάλυση ωστόσο του ρολογιού που φορούσε, φαίνεται ότι διανύθηκαν 12,5 μέτρα σε 5 δευτερόλεπτα, 13 περίπου λεπτά πριν δολοφονηθεί από τα χέρια του πιλότου.

Αναλυτικά η εξέταση έδειξε ότι από 03.51.48 ως 03.51.53 το smartwatch δείχνει 17 βήματα. Ωστόσο μια ερμηνεία είναι ότι το βιομετρικό ρολόι δεν κατέγραψε βήματα αλλά κίνηση του σώματος.

Μένει να δούμε τι θα καταφέρουν να ανακαλύψουν οι αρχές από το ρολόι της άτυχης κοπέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ