Γλυκά Νερά: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις που ελάχιστοι περίμεναν…

«Δεν λέγεται στον αέρα αυτό»: Η πληροφορία του Κατερινόπουλου για τον πιλότο που ανατρέπει τα πάντα

Τι εξήγησαν οι ειδικοί.

Στην πρωινή εκπομπή του Mega «Κοινωνία ώρα Mega» βρέθηκε ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης αποκαλύπτοντας τις εξελίξεις με νέα σημαντικά στοιχεία που ίσως προκύψουν ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, γύρω από το ειδεχθές έγκλημα του φόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Το σκηνικό που είναι αναγκασμένος να περιγράψει ο δράστης δεν έγινε πειστικό από εισαγγελέα και ανακριτή. Αυτό το οποίο εξετάζεται και για αυτό είναι προσωρινά κρατούμενος είναι αν είναι επικίνδυνος για να κάνει άλλες ποινικές πράξεις μέχρι να γίνει η δίκη. Αν ο δράστης οδηγήθηκε εκεί από ένα ερέθισμα που τον έβγαλε εκτός εαυτού θα εξεταστεί στο ακροατήριο και όχι τώρα. Τα κριτήρια για την προσωρινή κράτηση είναι πολύ συγκεκριμένα. Αν είναι ο κατηγορούμενος επικίνδυνος, υπάρχει ενδεχόμενο διαφυγής ή κάλυψης στοιχείων σημαντικών για τη δίκη» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης ενώ συνέχισε όταν ερωτήθηκε αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση:

«Την επόμενη εβδομάδα τέτοια μέρα είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις. Από την πρώτη στιγμή είδαμε σε αυτή την περίπτωση έναν πατέρα και σύζυγό να βγαίνει στις κάμερες με τόσο συγκροτημένο λόγο και εμπειρία που δεν θα μπορούσε να έχει. Η απόκοσμη εικόνα ενός ανθρώπου που ήταν τόσο ψύχραιμος και με την πιθανότητα της προετοιμασίας μιας τέτοια πράξης, δείχνει ότι δεν είναι τυχαίο. Λείπουν πολλά πράγματα από το παζλ. Αν λείπουν και πρόσωπα αυτό θα το δούμε».

Ο γνωστός δικηγόρος συμπλήρωσε βάση της εμπειρίας του σε τέτοια εγκλήματα: «Δεν υπάρχει συμβόλαιο θανάτου με μια σφαίρα. Όταν κάποιος έχει δεχθεί 20 πυροβολισμούς σημαίνει ότι αυτός που βρίσκεται απέναντι τον ήθελε νεκρό. Εδώ δεν έχουμε ένα ατύχημα, δεν έχουμε ένα σπρώξιμο, μια εκπυρσοκρότηση. Έχουμε μια προσπάθεια να αφαιρέσει τη ζωή για πάνω από πέντε λεπτά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.