«Έβγαλε το τσεκούρι και…»: Η σοκαριστική σκηνή πριν το φόνο που δείχνει τι φρίκη ζούσε η Κάρολαϊν (Vid)

«Έβγαλε το τσεκούρι και...»: Η σοκαριστική σκηνή πριν το φόνο που δείχνει τι φρίκη ζούσε η Κάρολαϊν (Vid)

Όσα ακούστηκαν δια στόματος Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

«Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα, τον έβρισα και έσπασε την πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση», έγραφε η Κάρολαϊν Κράουτς στο ημερολόγιό της στις 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Οι περιγραφές που έκανε η 20χρονη σόκαραν την κοινή γνώμη -και δικαιολογημένα- ωστόσο, η δημοσιογραφική έρευνα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, με τις αποκαλύψεις δια στόματος Νίκου Ευαγγελάτου να «μαρτυρούν» πως όσα περνούσε η Κάρολαϊν στη μεζονέτα του τρόμου ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Γλυκά Νερά: Επιβεβαιώνεται η εξωσυζυγική σχέση του πιλότου (Vid)

Όπως ειπώθηκε, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε σπάσει την πόρτα στην οποία αναφέρθηκε η 20χρονη μία φορά, αλλά δύο. Τη μία εξ’ αυτών, μάλιστα, με τσεκούρι ή λοστό! Επρόκειτο για πόρτα πολύ βαριάς κατασκευής, γερή, η οποία δέχτηκε κι αυτή το άγριο ξέσπασμα του πιλότου, με το γεγονός να αποτελεί απόδειξη πως πράγματι υπήρχε ενδοοικογενειακή βία. Η εν λόγω πόρτα, έχει μια μεγάλη τρύπα στη μέση, με τα σημάδια να προδίδουν τι είδους όργανο χρησιμοποιήθηκε για να κάνει τέτοια ζημιά.

Την ίδια ώρα, ο πιλότος παρουσιάζεται ως ένας εξαιρετικά χειριστικός σύζυγος που δεν άφηνε την Κάρολαϊν να κάνει βήμα μόνη της. Τη συνόδευε στην ψυχολόγο, τον διαιτολόγο, ενώ ακόμα και το ταξί που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της, ανήκε σε φίλο του Μπάμπη.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως ο ίδιος είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη σύζυγό του, καθώς από την επίδειξη «υπεραγάπης» για την Κάρολαϊν, με πληθώρα φωτογραφιών και βίvτεο στα social media, πέρασε στην απόλυτη αφασία -όπως ειπώθηκε στο δελτίο του Mega-,  χωρίς καν να αναφέρεται σε εκείνη με το όνομά της, μετά τη δολοφονία της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.