«Αυτά τα λέει η αστυνομία»: Διαψεύδει και δίνει νέα εκδοχή ο πιλότος

«Αυτά τα λέει η αστυνομία»: Διαψεύδει και δίνει νέα εκδοχή ο πιλότος

Το παιχνίδι τακτικής συνεχίζεται.

Ήταν αναμενόμενο ότι ο πιλότος θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει κάθε όπλο που διαθέτει στη φαρέτρα του για να υποστηρίξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε ένα βρασμώ και δεν ήταν προμελετημένη.

Για το λόγο αυτό αμφισβητεί ένα από τα βασικότερα ευρήματα των αστυνομικών που αποδεικνύουν ότι είχε μελετήσει κάθε του κίνηση πριν αφαιρέσει τη ζωή της συζύγου του.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αιτήθηκε στον ανακριτή τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.

Ο ίδιος αμφισβητεί τα ευρήματα της αστυνομίας και φαίνεται να υποστηρίζει ότι αφαίρεσε την κάρτα από την κάμερα μετά τον ασφυκτικό θάνατο της γυναίκας του.

Σύμφωνα με τη δική του εκδοχή δηλαδή αφού σκότωσε εν βρασμώ την Καρολάιν, θέλοντας να καλύψει τα ίχνη του αφαίρεσε την κάρτα στις 4:20 και όχι στη 01:00 όπως έδειξαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Φυσικά ο λόγος ενός ατόμου που επί 37 ημέρες έπαιζε θέατρο στις αρχές λέγοντας του κόσμου τα παραμύθια δεν πείθει πλέον κανέναν. Όσο και αν παλεύει να πλάσει την εικόνα του φιλεύσπλαχνου πατέρα που τα έκανε όλα για το καλό της κόρης του…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.