«Θέλω να μου το φέρεις»: Το «περίεργο» πρώτο αίτημα του πιλότου προς τον αδερφό του (Pic)

«Θέλω να μου το φέρεις»: Το «περίεργο» πρώτο αίτημα του πιλότου προς τον αδερφό του (Pic)

Παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ...

Για 3ο σερί 24ωρο η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του φρικαλέου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Ως γνωστόν, μετά από ένα «θέατρο» που διήρκεσε 37 ολόκληρες ημέρες, ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, παραδεχόμενος πως ήταν αυτός που αφαίρεσε την ζωή της 20χρονης μητέρας.

0 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρατείται για ακόμα μία ημέρα στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) δέχτηκε και το πρώτο του επισκεπτήριο.

Επισκέπτης δεν ήταν άλλος από τον αδερφό του, που  μέχρι και πριν λίγες ώρες στεκόταν στο πλευρό της Σούζαν, της μητέρας της δύσμοιρης Καρολάιν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha ο αδερφός του συζυγοκτόνου του πήρε μερικά ρούχα, ενώ ο πιλότος του ζήτησε να του φέρει ακόμα κάτι την επόμενη φορά- ένα αίτημα που προκάλεσε έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος πιλότος είπε στον αδερφό του να του πάει το βιβλίο του γεωφυσικού Ντέβιντ Μπεγκοβίτσι που τιτλοφορείται «Η προέλευση των πάντων». Είναι ένα βιβλίο που αφορά την έλευση του ανθρώπινου πολιτισμού από τη μεγάλη έκρηξη μέχρι και σήμερα.

«Θέλω να μου το φέρεις»: Το «περίεργο» πρώτο αίτημα του πιλότου προς τον αδερφό του (Pic)

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον δολοφόνο- πέραν της επίσκεψης του αδερφού του- τον επισκέφτηκαν και οι δικηγόροι του.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν εντυπωσιαστεί από τη μεγάλη ψυχραιμία που δείχνει ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Από χθες ζήτησε και πήρε μία τηλεκάρτα για να επικοινωνεί με τους δικούς του, ενώ ζήτησε να μάθει με κάθε λεπτομέρεια το επισκεπτήριο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.