Γλυκά Νερά: Σε ποιον είχε αποκαλύψει την αλήθεια η Καρολάιν πριν τη σκοτώσει

Βαρυποινίτες που αφέθηκαν ελεύθεροι: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της 20χρονης Καρολάιν (Vids)

Η αποκάλυψη από τον άνθρωπο που γνώριζε.

Το στυγνό έγκλημα στα Γλυκά Νερά αλλά και η αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη, μετά τη συλλογή των ακλόνητων στοιχείων τα οποία τον ανάγκασαν να ομολογήσει, έχουν συγκλονίσει όλη της Ελλάδα, αλλά ακόμα περισσότερο το νησί της Αλοννήσου στο οποίο μεγάλωσε η Καρολάιν και ζουν ακόμα οι γονείς της.

Όπως αποκάλυψαν κάποια από τα στοιχεία από τις ψηφιακές συσκευές της Καρολάιν είχε καβγάδες με τον 32χρονο πιλότο ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε αποφασίσει να τον εγκαταλείψει. Ποιος όμως ήταν ο μοναδικός γνώστης αυτής της πληροφορίας, αφού ούτε καν οι γονείς της γνώριζαν;

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε με ανθρώπους στο νησί του θύματος και βρήκε μία φίλη, της μητέρας της κολλητής της Καρολάιν. Η Αναστασία, το κορίτσι που μεγάλωσε με την 20χρονη, ήταν φίλες από μικρές και συνέχισαν να έχουν σχέσεις ακόμα και όταν ο πιλότος την απομάκρυνε από το νησί για να ζήσουν μόνοι στα Γλυκά Νερά.

Όπως ανέφερε η φίλη της μητέρας της Αναστασίας, η φίλη της Καρολάιν είναι συγκλονισμένη και παραδέχτηκε ότι ήταν η μόνη που γνώριζε πως η 20χρονη ήθελε να χωρίσει τον πιλότο, αφού η ίδια η Καρολάιν της είχε πει «θέλω να χωρίσω».

Η μαρτυρία αυτή θα εξεταστεί από την αστυνομία στη δεύτερη φάση των ερευνών, ΄που θα αναζητηθούν τα κίνητρα του φόνου της Καρολάιν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.