Προάγγελος εξελίξεων: H αστυνομία ήθελε τον πιλότο από χτες αλλά… περίμενε

Βαρυποινίτες που αφέθηκαν ελεύθεροι: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της 20χρονης Καρολάιν (Vids)

Τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ για την μεταφορά του πιλότου.

Σε μία επείγουσα αλλά λιτή ανακοίνωση προέβη η ΕΛ.ΑΣ μετά τον σάλο πληροφοριών και φημών που είχαν προκύψει από το πρωί για τις εξελίξεις στο θέμα του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, επιβεβαιώνοντας τα νέα στοιχεία που όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από τους εκπρόσωπους της αστυνομίας, δεν μπορούσαν να περιμένουν.

Οι δύο αστυνομικοί που μίλησαν ανέφεραν ότι τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει δε θα μπορούσαν να περιμένουν γι’ αυτό τον λόγο ο 32χρονος σύζυγος της δολοφονημένης Καρολάιν μεταφέρθηκε αμέσως μετά το τέλος του μνημόσυνού της, από την Αλόννησο με πλωτό σκάφος στη Σκιάθο και από εκεί με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ.

Τα νέα στοιχεία απαιτούσαν την παρουσία του μοναδικού μάρτυραα του εγκλήματος, του 32χρονου πιλότου και η ΕΛ.ΑΣ τον ήθελε από χτες να βρίσκεται στην Ασφάλεια για να δώσει απαντήσεις, όμως σεβάστηκαν την επιθυμία του να παραβρεθεί στο μνημόσυνο της συζύγου του και μετά να μεταφερθεί στην Αθήνα για νέα εξέταση.

Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες ακόμα και μέσα στην ημέρα, με τους αστυνομικούς συντάκτες να περιμένουν ακόμα και μία νέα ανακοίνωση με περισσότερα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.