Γλυκά Νερά εξέλιξη: Η τελευταία εικόνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας πριν το έγκλημα

Γλυκά Νερά εξέλιξη: Η τελευταία εικόνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας πριν το έγκλημα

Με πρωταγωνιστή τον πιλότο.

Κοινό μυστικό είναι πλέον πως η μεταφορά του πιλότου με ελικόπτερο της αστυνομίας από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ δεν ήταν παρά «αθόρυβη» σύλληψή του.

Τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν είναι το ένα πιο «δυνατό» από το άλλο, με τον ίδιο να παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ προσπαθώντας να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές να στραφούν προς τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είναι υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της μεζονέτας των Γλυκών Νερών που τραβήχτηκε λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα.

Στις εικόνες αυτές που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί -και των οποίων την ύπαρξη αγνοούσαμε μέχρι σήμερα- φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό, με την Κάρολαϊν να είναι άφαντη, την ώρα που υποτίθεται πως το ζευγάρι κοιμόταν.

Πληροφορίες του instanews, θέλουν τον 32χρονο Αναγνωστόπουλο να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις χρονικές αποκλίσεις που έχουν προκύψει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.