Ανατροπή μεγατόνων: Ποιος δολοφόνησε τελικά την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

H απάντηση του πιλότου σε όσους τον κατηγορούν πως εμπλέκεται στη δολοφονία της Κάρολαϊν (Pics & Vid)

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία.

Όλο και πιο κοντά στον δολοφόνο της 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι οι αρχές. Η νεαρή μητέρα έπεσε θύμα στραγγαλισμού από αδίστακτους ληστές που εισέβαλλαν στη μεζονέτα όπου έμενε με τον σύζυγό της και τη μόλις 11 μηνών κόρη τους.

Μέχρι και σήμερα δεν υπήρχαν στοιχεία ικανά να οδηγήσουν στους δράστες του στυγερού εγκλήματος. Στη σορό της άτυχης κοπέλας δε βρέθηκαν ίχνη DNA ή πάλης, γεγονός που έφερνε τις έρευνες σε αδιέξοδο.

Ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Οι εξελίξεις φέρνουν τον 32χρονο πιλότο ξανά για κατάθεση στις Αρχές. Τα νέα στοιχεία θα τεθούν υπόψην του συζύγου της άτυχης Καρολάιν και οι αστυνομικοί θα τον ενημερώσουν για την πορεία των ερευνών αλλά και πού οδηγούνται αυτή τη φορά.

Οι αρχές πήραν τον 32χρονο πιλότο από το νεκροταφείο Αλοννήσου όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Tlive» στον ALPHA. Ο πιλότος βρισκόταν εκεί για το μνημόσυνο της 20χρονης Καρολάιν που έχασε τη ζωή της πριν από περίπου έναν μήνα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.