Πατατράκ με τη δολοφονία Καραϊβάζ

Εκτέλεση Καραϊβάζ: Το χειρότερο σενάριο που εξετάζουν πλέον οι αρχές

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο Αττικής

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο Αττικής.

Αν και αρχικά θεωρούνταν πως δεν θα δυσκολέψουν ιδιαίτερα οι έρευνες διότι υπήρχε εικόνα των δραστών από κάμερες ασφαλείας, τις τελευταίες εβδομάδες καμία χειροπιαστή πληροφορία δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας που να αφορά τη δολοφονία. Και ίσως η δολοφονία δεν εξιχνιαστεί ποτέ. Την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έχει αναλάβει να εξιχνιάσει η Ασφάλεια Αττικής και το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Βάλτωσαν οι έρευνες

«Φοβόντουσαν κάποιοι τον Γιώργο, τη δημοσιογραφία του, την πένα του να μη γράψει κάτι για κάποιους. Αυτό είναι η δική μου αίσθηση. Να τρέξουν οι έρευνες, κάπου έχει βαλτώσει» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ.

«Αν πας να καθαρίσεις τη βρωμιά μπορεί να λερωθείς»

Σε ότι αφορά την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Α. Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης είχε δηλώσει: «Είναι το αντικείμενο της δημοσιογραφικής έρευνας, το αστυνομικό ρεπορτάζ και αν είσαι δημοσιογράφος που μπαίνεις βαθιά σε κυκλώματα, εκεί ενέχει κίνδυνο και η ζωή σου. Ακόμα και η επαφή απλά με κάποιους ανθρώπους του οργανωμένου εγκλήματος μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Όταν πας να καθαρίσεις τη βρωμιά είναι επικίνδυνο να λερωθείς. Ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε δείχνει ότι κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα. Οι έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν σταματήσει αλλά δεν υπάρχουν διαρροές και σωστά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.