Epic fail ή ιδιοφυία; Αυτός ο πολιτικός ζητά να αλλάξουμε την τροχιά της γης για να την σώσουμε!

Epic fail ή ιδιοφυία; Αυτός ο πολιτικός ζητά να αλλάξουμε την τροχιά της γης για να την σώσουμε!

Το ερώτημα που έγινε παγκόσμιο viral.

Παγκόσμιο viral έγινε ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής στις ΗΠΑ. Ο Λουί Γκομέρ συμμετείχε την Τρίτη σε υποεπιτροπή σχετικά με την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη.

Ο Γερουσιαστής από το Τέξας όμως όπως φάνηκε έδειξε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Ωστόσο ένα ερώτημά του προκάλεσε πολλές απορίες τόσο στην υποεπιτροπή όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όπως μετέδωσε το CNN , ο γερουσιαστής ρώτησε κυβερνητικό αξιωματούχο των ΗΠΑ αν η Εθνική Υπηρεσία Δασών ή το Γραφείο Διαχείρισης Γης θα μπορούσαν να αλλάξουν τις τροχιές του φεγγαριού και της Γης.

Απευθυνόμενος στην αναπληρώτρια προϊσταμένη της δασικής υπηρεσίας, ο Γκομέρ ρώτησε: «Ενημερώθηκα από τον αμέσως προηγούμενο διευθυντή της NASA ότι ανακάλυψαν πως η τροχιά της Σελήνης αλλάζει ελαφρώς, όπως και η τροχιά της Γης γύρω από τον ήλιο. Ξέρουμε ότι υπάρχει έντονη δραστηριότητα ηλιακών εκλάμψεων οπότε υπάρχει κάτι που να μπορούσε να κάνει η Εθνική Υπηρεσία Δασών η το BLM για να αλλάξει η πορεία της τροχιάς του φεγγαριού, ή της Γης γύρω από τον Ήλιο; Προφανώς αυτό θα είχε σημαντικό αντίκτυπο στο Κλίμα μας»

Η προϊσταμένη, Τζένιφερ Έμπερλιν σάστισε την στιγμή που ολοκλήρωσε το ερώτημά του ο γερουσιαστής. Του απάντησε όμως, μάλλον τυπικά, ότι θα το ερώτημά του θα απαντηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.