Σάλος με τον Διονύση του MasterChef: Έβριζε όσους σεφ έπαιρναν μέρος στο ριάλιτι του Star

Σάλος με τον Διονύση του MasterChef: Έβριζε όσους σεφ έπαιρναν μέρος στο ριάλιτι του Star

Το εθνικιστικό του παρελθόν τον καίει.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των χρηστών των social media στο άκουσμα της είδησης ότι ο ένας εκ των δύο φιναλίστ για τον τίτλο του MastrChef, στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής, έχει παρελθόν σε ακροδεξιά παράταξη, παρακλάδι της Χρυσής Αυγής στον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Ο παίκτης, που βρίσκεται ήδη στον τελικό του διαγωνισμού, φέρεται να είχε κατέβει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό του Χάρη Μιχαλακόπουλου, της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.Ε.Ν.), μιας ακροδεξιάς παραφυάδας της Χρυσής Αυγής και του ευρύτερου εθνικιστικού χώρου.

Οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν μεγάλες, κάτι που έκανε περισσότερους ανθρώπους να ξεκινήσουν να ψάχνουν τα social media του σεφ για να δουν τι υποστήριζε στο παρελθόν.

Στην έρευνα αυτή βγήκε «λαβράκι» καθώς φαίνεται ότι ο σεφ είχε εκδηλωθεί στο παρελθόν εναντίον όσων σεφ συμμετείχαν στο ριάλιτι μαγειρικής, χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους.

Μάλιστα στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων αν ποτέ συμμετείχε στο ριάλιτι απαντούσε απαξιωτικά ότι δε θα το έκανε αφού δε διαθέτει τατουάζ-μανίκι.

Δείτε τι έγραφε το 2016 σε μία από τις αναρτήσεις του:

«ΠΟΣΟΙ CHEF ΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;;ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΕ;;;ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;#αστα_διαλα_νουμερα»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.