«Σκότωνα τον δράκο και όχι την Θώμη που αγαπούσα»: Ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου στο δικαστήριο

«Σκότωνα τον δράκο και όχι την Θώμη που αγαπούσα»: Ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου στο δικαστήριο

Πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια.

H δίκη της φρικιαστικής δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου από την Λαμία, που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στις 28 Δεκεμβρίου του 2016, με πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και στο στήθος της, θα ξεκινούσε σήμερα όμως αρχικά υπήρξε μία καθυστέρηση μίας ώρας.

Η μεταγωγή του κατηγορουμένου από τις φυλακές του Δομοκού είχε καθυστερήσει, όμως η καθυστέρηση αυτή δεν ήταν η μόνη. Τελικά η δίκη οδηγήθηκε ακόμα μία φορά σε αναβολή για τις 12 Ιανουαρίου του 2022, με τους συγγενείς του θύματος να αντιδρούν έντονα.

Οι δύο πραγματογνώμονες που αναμένονταν δεν προσήλθαν, ζητήθηκε μάλιστα ακόμη και η βίαιη προσαγωγή τους, αλλά τελικά η δίκη οδηγήθηκε σε νέα αναβολή.

Θυμίζουμε ότι πρωτόδικα ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα από τη Λαμία, είχε καταδικαστεί  σε ισόβια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, για τη δολοφονίας της στις 28 Δεκεμβρίου του 2016.

«Την ώρα εκείνη σκότωνα τον δράκο και όχι την Θώμη που αγαπούσα», είχε υποστηρίξει τότε ο δολοφόνος ο οποίος είχε στηρίξει την υπεράσπισή του στο ότι δε θυμόταν τι έκανε και ότι έβλεπε δράκους και δαίμονες.

Παρόλα αυτά δεν είχε πείσει την πλειοψηφία του Δικαστηρίου που με ψήφους 5-2 τον έκρινε ένοχο για την παραπάνω κατηγορία και ομόφωνα τον έστειλε με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στη φυλακή, αφού δεν δέχτηκε κανένα ελαφρυντικό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.