Σκάνδαλο στην Eurovision: Οι νικητές έκλεψαν το τραγούδι; Ακούστε τις απίστευτες ομοιότητες

Σκάνδαλο στην Eurovision: Οι νικητές έκλεψαν το τραγούδι; Ακούστε τις απίστευτες ομοιότητες

Νέες υποψίες για τους νικητές του μουσικού διαγωνισμού.

Το φινάλε της φετινής Eurovision μπορεί να μην ήταν ομαλό μετά τη νίκη των Maneskin, αφού τα πανηγύρια τους επισκίασε για λίγες ημέρες το θέμα της δημόσιας χρήσης ναρκωτικών του frontman τους, όμως γρήγορα οι εικασίες αποδείχτηκαν εσφαλμένες και το συγκρότημα απολαμβάνει τη μαζική δημοσιότητα και αγάπη του ευρωπαϊκού κοινού.

Λίγες όμως εβδομάδες μετά ένα νέο πιθανό σκάνδαλο έρχεται στο προσκήνιο με πρωταγωνιστές τους Ιταλούς μουσικούς του γκρουπ, αυτήν τη φορά ένα σκάνδαλο αντιγραφή.

Μία ραδιοφωνική εκπομπή ενός σταθμού της Ολλανδίας υποστήριξε πως μια συγκεκριμένη μελωδία στην αρχή του νικητήριου ιταλικού τραγουδιού θυμίζει έντονα αυτήν του τραγουδιού «You Want It, You’ve Got It» των The Vendettas.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι της εκπομπής το πήγαν ένα βήμα μπροστά και επικοινώνησαν με τον ιδρυτή των Vendettas, Joris Linssen, για να ρωτήσουν αν γνωρίζει και επιβεβαιώνει την ομοιότητα των δύο τραγουδιών.

Ο ίδιος απάντησε πως αρχικά νόμιζε πως άκουγε ένα τραγούδι του Lenny Kravitz, όμως πολύ σύντομα συνειδητοποίησε πως έμοιαζε με ένα από τα δικό του μουσικά δημιουργήματα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια δημόσια τοποθέτηση των Maneskin πάνω στο θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Ακούστε και τα δύο τραγούδια και προσέξτε τις ομοιότητες στην εισαγωγή:

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.