Συγκλονιστικό: Τα τελευταία λόγια του δολοφόνου της Κέρκυρας – Τι είπε πριν σκοτώσει την σπιτονοικοκυρά

Συγκλονιστικό: Τα τελευταία λόγια του δολοφόνου της Κέρκυρας – Τι είπε πριν σκοτώσει την σπιτονοικοκυρά

Τι έγραψε στα τρία σημειώματα που άφησε.

Τρία σημειώματα φέρεται να έχει αφήσει ο δράστης του τριπλού φονικού της Κέρκυρας, πριν δώσει τέλος στη ζωή του μετά την εκτέλεση της σπιτονοικοκυράς του και ενός γείτονα.

Όπως όλα δείχνουν το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο από τον 67χρονο θύτη καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα 2 από τα 3 σημειώματα είχαν γραφτεί πριν προχωρήσει στους φόνους ενώ το τρίτο, πιθανότατα εν βρασμώ ψυχής, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Στο πρώτο σημείωμα, το οποίο άφησε στη σπιτοκοικοκυρά του, την κατηγορεί ότι αθέτησε μεταξύ τους συμφωνία, που είχαν για να παραμείνει ο ίδιος στο σπίτι δωρεάν και να αναλαμβάνει μερεμέτια και τη συντήρηση του κήπου. Η σπιτονοικοκυρά του τού ζήτησε όμως τελικά να φύγει από το σπίτι, εκείνος εξαγριώθηκε και τότε ξεκίνησαν οι καβγάδες, με  τον τελευταίο από αυτούς να γίνεται λίγη ώρα πριν από την δολοφονική επίθεση.

Στη δεύτερη επιστολή επιστολή προς την οικογένειά του οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για τον χωρισμό τους πολλά χρόνια πριν ενώ στην τρίτη επιστολή χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς για τον γείτονά που εκτέλεσε, για τον οποίο αναφέρει ότι δε θα έπρεπε να ζει στην κοινωνία και το καλύτερο θα ήταν να εξαφανιστεί.

Ένα τελευταίο σημείωμα-ειδοποιητήριο είχε αφήσει ο δράστης στο τζάμι του σπιτιού του και είχε στον φάκελο σημειώσει την ένδειξη «Για την αστυνομία» όπως μετέδωσε το πρωί ο απεσταλμένος ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, στην εκμπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.