«Ο κορωνοϊός ξέφυγε από εργαστήριο και είναι βιολογικό υπερόπλο!» – Νέα αποκάλυψη «βόμβα»

«Ο κορωνοϊός ξέφυγε από εργαστήριο και είναι βιολογικό υπερόπλο!» - Νέα αποκάλυψη «βόμβα»

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Άντονι Φάουτσι που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο κορωνοϊός να ξέφυγε από εργαστήριο, μία ιολόγος υποστηρίζει πως ο Αμερικανός επιστήμονας το... ήξερε εξαρχής και το έκρυβε!

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Άντονι Φάουτσι που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο κορωνοϊός να ξέφυγε από εργαστήριο, μία Κινέζα ιολόγος υποστηρίζει πως ο Αμερικανός επιστήμονας το… ήξερε εξαρχής και το έκρυβε!

Η Δρ Li-Meng Yan υποστήριξε πως τα email του Φάουτσι αποδεικνύουν πως ήξερε τι συμβαίνει πριν το ξέσπασμα της πανδημίας. «Αυτοί οι άνθρωποι ήξεραν τι θα συμβεί αλλά το έκρυψαν από την κινεζική κυβέρνηση για δικό τους όφελος», τόνισε.

Η Δρ Li-Meng Yan έχει δημοσιεύσει τρεις επιστημονικές έρευνες και στην τελευταία είναι «καταπέλτης»: «Ο αιτιολογικός παράγοντας του COVID-19, δεν είναι ένα φυσικό παθογόνο, αλλά είναι ένα βιολογικό όπλο. Είναι παράγωγο του προγράμματος βιολογικών όπλων της κινεζικής κυβέρνησης στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες του Κομμουνιστικού Κόμματος αλλά και διεθνείς οργανισμοί».

Η θεωρία συνωμοσίας πως ο κορωνοϊός… ξέφυγε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν χρησιμοποιήθηκε αρχικά στις ΗΠΑ από ακροδεξιούς που ήθελαν να κατηγορήσουν την Κίνα για την πανδημία. Πρόσφατα, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μετά και από τις δηλώσεις του Άντονι Φάουτσι, έδωσε εντολή στις μυστικές υπηρεσίες να διερευνήσουν από πού προήλθε ο κορωνοϊός.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.