Γλυκά Νερά: Τι πιστεύουν οι αστυνομικοί ότι συνέβη στη μεζονέτα αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν

Ολική ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Η μαρτυρία του πολίτη που δίνει νέα διάσταση στο θρίλερ

Πολύ προβληματισμένες οι αρχές.

Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Εκεί που οι έμπειροι αστυνομικοί μιλούσαν για εξιχνίαση του εγκλήματος, δεν υπάρχει κανένα νεότερο στοιχείο.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αδίστακτοι ληστές εισέβαλλαν στη μεζονέτα μίας οικογένειας. Σκότωσαν την 20χρονη μητέρα πνίγοντάς την με τα χέρια τους, σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας ενώ φίμωσαν τον 32χρονο σύζυγο του θύματος.

Οι αρχές μάλιστα έκαναν λόγο για πρωτοφανή αγριότητα των δραστών.

Το θύμα δεν είχε ούτε αμυχές, ούτε ξένο DNA στα χέρια και τα νύχια του. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε,  θεωρούν βέβαιο ότι όση ώρα ήταν λιπόθυμος ο πιλότος συνέβησαν πολλά με την Κάρολαϊν και τους δράστες τα οποία όμως με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν αποδεικνύονται. Συγκεκριμένα, θεωρούν πως πράγματι το κορίτσι προσπάθησε να αντιδράσει και να παλέψει μαζί τους, ενώ δεν αποκλείουν την πιθανότητα να έχει καταφέρει τραύματα επάνω τους.

Δυστυχώς, ο πιλότος δεν μπορεί να βοηθήσει στο κομμάτι αυτό καθώς με τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται να έχανε συνεχώς τις αισθήσεις του.

Τα κακά νέα είναι πως ενώ αναμενόταν αυτήν την εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις, η αδυναμία της Αστυνομίας να ενώσει τα κομμάτια, αφήνει κάθε σενάριο ανοιχτό. «Μιλάμε για το σχεδόν τέλειο έγκλημα», αναφέρουν εκ των έσω την ώρα που υπάρχει τεράστια πίεση για την εξιχνίαση και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.