Ξεκαθάρισμα λογαριασμών: Από το Survival του Φουρθιώτη νεκρός από σφαίρες

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών: Από το Survival του Φουρθιώτη νεκρός από σφαίρες

Οι δολοφονίες ανθρώπων της νύχτας συνεχίζονται.

Δυο εν ψυχρώ δολοφονίες ανδρών που συνδέονται με τον χώρο της νύχτας και άλλα εγκλήματα στο παρελθόν, είχαμε μέσα σε λίγες ώρες με τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν να δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους αντίπαλων ομάδων που συνδέονται με τον χώρο της νύχτας.

Πρώτη εκτέλεση αυτή του 32χρονου Αλβανού ο οποίος θεωρείτο σεσημασμένος για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, με καταδίκες για συμμετοχή σε ομάδα Αλβανών κακοποιών, που κατηγορήθηκαν για 11 δολοφονίες και 13 απόπειρες ανθρωποκτονίας τόσο Αλβανών όσο και Ελλήνων.

Η εκτέλεσή του έγινε σε καφετέρια επί της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια το απόγευμα της Κυριακής, με τον εκτελεστή να εισβάλλει πολύ ψύχραιμα μέσα στην καφετέρια και να εκτελεί με 8 σφαίρες τον ποινικό.

Όμως δεν ήταν η τελευταία καθώς τα ξημερώματα είχαμε μία δεύτερη εν ψυχρώ δολοφονία στην περιοχή της Βάρης, στην Ανδρέα Παπανδρέου, με πασίγνωστο πυγμάχο του Παναθηναϊκού να είναι το θύμα εκτέλεσης.

Ένα SUV μάρκας Lexus σταμάτησε έξω από το σημείο που βρίσκεται ο πυγμαχικός σύλλογος και ένας από τους επιβαίνοντες εκτέλεσε τον Τάσο Μπερδέση, αθλητή που είχε επιστρέψει πριν λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό, με συλλήψεις στο παρελθόν για υποθέσεις εκβιασμών κυρίως στην περιοχή της Πάτρας το 2008, αρνούμενος τότε κάθε συμμετοχή.

Ο πυγμάχος, ο οποίος είχε και συμμετοχή στο ριάλιτι Survival του Epsilon, σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, είχε κατηγορηθεί και για εμπλοκή σε υποθέσεις εκβιασμών βαλκανικής χώρας.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών: Από το Survival του Φουρθιώτη νεκρός από σφαίρες

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.