«Η Καρολάιν ήταν ασφαλισμένη για 1.000.000»: Έντονα ενοχλημένος ο πιλότος με το νέο σενάριο

Γλυκά Νερά, νέα εξέλιξη: Η πιο κρίσιμη ερώτηση των Αρχών στον πιλότο

Βγήκε απ’ τα ρούχα του.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο 32χρονος πιλότος σχετικά με όσα ακούγονται και γράφονται για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έπνιξαν την άτυχη γυναίκα και σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας αν και δεμένος κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια. Οι ληστές άρπαξαν 15.000 ευρώ που είχε η οικογένεια στο σπίτι ενώ δε δίστασαν να τείνουν το όπλο τους στο 11 μηνών βρέφος της οικογένειας.

Οι δράστες του στυγερού εγκλήματος έχουν επικηρυχθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Σταύρος Μπαλάσκας υπογράμμισε την ενόχληση του 32χρονου πιλότου για τα σενάρια που κυκλοφορούν. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ακούστηκε μέχρι και το σενάριο η άτυχη Καρολάιν να ήταν ασφαλισμένη για 1.000.000 ευρώ, σενάρια που έχουν φέρει τον πιλότο έξω από τα ρούχα του.

Ο ίδιος εμφανίζεται αποφασισμένος να πάρει την 11 μηνών κόρη του και να αποστασιοποιήθει. Ήδη κάνει σκέψεις να εγκαταλείψει τη μεζονέτα όπου έγινε το στυγερό έγκλημα πριν από περίπου 15 ημέρες.

Όπως σχολίασε ο Σταύρος Μπαλάσκας, υπάρχουν στοιχεία της έρευνας που μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη. Δεν έκρυψε, ωστόσο, πως η δημοσίευση στοιχείων της έρευνας δυσχεραίνει το έργο της αστυνομίας.

Την ίδια ώρα εμφανίστηκε ενοχλημένος για τα σενάρια που κυκλοφορούν αναφορικά με το ποιος τέλεσε το έγκλημα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «το μόνο που δεν έχουν πει είναι ότι τη σκότωσε το 11 μηνών βρέφος», γεγονός που ενοχλεί και τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι «κάνουν μια βαθιά και υπεύθυνη έρευνα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.