Γλυκά Νερά: «Είμαστε πολύ κοντά στην ταυτότητα του ενόχου»

Τώρα σοβαρά μιλάμε αν θα τους πιάσει η αστυνομία;

Τι ενοχλεί τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ερωτήθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη για ένα από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας, την εξέλιξη των ερευνών πάνω στον φόνο της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Ο αστυνομικός εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη όπως χαρακτηριστικά ανέφερε καθώς υπάρχουν πολύ σοβαρά στοιχεία για τη διαλεύκανση της εγκληματικής ενέργειας.

Ο κος Μπαλάσκας φάνηκε ενοχλημένος από τα συνεχόμενα σενάρια για στοιχεία που δεν προκύπτουν από πουθενά, από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία φωτογραφίζουν ως ένοχο τον 32χρονο πιλότο, τα σενάρια ότι η Καρολάιν είχε ασφαλιστεί από τον πατέρα της για 1.000.000 ευρώ αλλά και ότι μιλούσε στη ψυχολόγο της για τα προβλήματα στον γάμο της.

Ο συνδικαλιστής της αστυνομίας ζήτησε να σταματήσει η «ράδιο αρβύλα» και να αφεθούν οι άντρες της Ασφάλειας να κάνουν τη δουλειά του καθώς το μόνο που δεν έχει γραφτεί ακόμα είναι ότι ο δολοφόνος της 20χρονης είναι το 11 μηνών μωρό της.

«Το μόνο που δεν έχουν πει είναι ότι τη σκότωσε το 11 μηνών βρέφος, γεγονός που ενοχλεί και τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι κάνουν μια βαθιά και υπεύθυνη έρευνα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά για τα ρεπορτάζ του «Βήματος» και του Mega ότι δεν έχουν βρεθεί καθόλου ίχνη γενετικού υλικού και κανένα άλλο στοιχείο του ενόχου στα νύχια της Καρολάιν ή σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού, ο κος Μπαλάσκας δεν επιβεβαίωσε καμία πληροφορία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.