Γλυκά Νερά: «Μιλούν» τα κινητά των δραστών

Γλυκά Νερά: «Μιλούν» τα κινητά των δραστών

Πού κινούνται οι έρευνες των Αρχών.

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες των αρχών για τους δράστες του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αδίστακτοι δράστες εισέβαλλαν στη μεζονέτα μίας οικογένειας.

Οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν, μητέρας ενός 11μηνου βρέφους και έδεσαν το σύζυγό της. Μάλιστα σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας ενώ δε δίστασαν να τείνουν το όπλο τους στο μωρό του ζευγαριού, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας στα ελληνικά χρονικά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η ελληνική κυβέρνησης επικήρυξε τους δράστες του στυγερούς δράστες του εγκλήματος για 300 χιλιάδες ευρώ.

Οι Αρχές έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε βίντεο με ένα ύποπτο όχημα, ένα σκίτσο ενός εκ των δραστών – το οποίο προέκυψε μετά από περιγραφή του συζύγου – αλλά και στοιχεία που φτάνουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Παράλληλα, συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων από το σπίτι αλλά και οι έρευνες για ίχνη DNA που πιθανώς να άφησαν οι δράστες στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, έχει εντοπιστεί ένας μεγάλος αριθμός ενεργοποιημένων κινητών την επίμαχη ώρα από την κεραία εκπομπής της περιοχής. Αφού ξεψάχνισαν τα στοιχεία, οι αστυνομικοί ξεκαθαρίζουν ποια από αυτά δεν «δικαιολογούν» την παρουσία των κατόχων τους στο οικοδομικό τετράγωνο, που βρίσκεται και το σπίτι του πιλότου.

Ακόμα και στην περίπτωση που οι δράστες χρησιμοποίησαν «επιχειρησιακά» κινητά, ο εντοπισμός τους από τους αστυνομικούς θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της εξιχνίασης. Η αστυνομία έχει επικεντρώσει την προσοχή της σε έναν κύκλο 30 με 40 υπόπτων.

Επίσης, ερευνάται το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν κάποια εσωτερική πληροφόρηση αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της οικογένειας ενώ οι Αρχές μελετούν με μεγάλη προσοχή υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.