«Βάλτε μάσκα και στη θάλασσα»: Το αμφιλεγόμενο σκίτσο του Αρκά που έγινε viral (Pic)

Στο στόχαστρο η τηλεργασία: Ο Αρκάς έκανε το σκίτσο που εξόργισε πολλούς (Pics)

Απλά... χαμός.

Είναι, με τεράστια διαφορά, ο πιο γνωστός σκιτσογράφος ever στην Ελλάδα. Η πολυετής του πείρα σε εφημερίδες, περιοδικά και, πλέον, στο διαδίκτυο δεν αμφισβητείται από κανέναν, όπως επίσης δεν αμφισβητείται ούτε και το γεγονός πως… πουλάει τρελά.

Ωστόσο, μπορεί για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του (όταν, για παράδειγμα, έγραφε τις «Χαμηλές Πτήσεις», την «Ζωή μετά», το «Ξυπνάς μέσα μου το ζώο» και πολλά άλλα) να ήταν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και αποθέωσης, όμως εδώ και 5-6 χρόνια εντείνονται οι φωνές που τον σχολιάζουν αρνητικά.

Ιδίως μετά τα «Παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού», εκεί που έκανε ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, στοίχισε αρκετά στην ευρεία αποδοχή του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Πλέον, αρκετά από τα ποσταρίσματά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook σχολιάζονται (και) αρνητικά, με την συντριπτική μερίδα του λέοντος φυσικά ν’ ανήκει στα θετικά και αποθεωτικά comments.

Αυτή ακριβώς η αναλογία παρατηρήθηκε και στο τελευταίο του σκίτσο που αναρτήθηκε στα social media.

Ο Αρκάς «ανέβασε» ένα σκίτσο που έλεγε «μακριά από τους ηλίθιους και τις τσούχτρες» και έδειχνε έναν άντρα μέσα στη θάλασσα, με τους περισσότερους followers να σχολιάζουν πως το πρώτο είναι απείρως πιο δύσκολο από το δεύτερο.

Υπήρξαν και κάποιοι, όμως, που προσεβλήθησαν και άρχισαν να λένε διάφορα περί του «φορέστε τότε μάσκα και στη θάλασσα!», ανεβάζοντας την ηλεκτρονική θερμοκρασία.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτό του σκίτσου:

«Βάλτε μάσκα και στη θάλασσα»: Το αμφιλεγόμενο σκίτσο του Αρκά που έγινε viral (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.