Ανατροπή στη σύλληψη του Γεωργιανού για τον φόνο της Καρολάιν

Τώρα σοβαρά μιλάμε αν θα τους πιάσει η αστυνομία;

Τα στοιχεία που τον αθωώνουν.

Ανατροπή στη σύλληψη του Γεωργιανού για τον φόνο της Κάρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς όπως όλα δείχνουν οι αρχές δεν κατάφεραν να ταυτοποιήσουν κανένα στοιχείο που να τον συνδέει με τη ληστεία και τη δολοφονία του νεαρού θύματος.

Ο 33χρονος Γεωργιανός είχε ταυτοποιηθεί για ληστεία που είχε γίνει σε σπίτι στο Πικέρμι στις 5 Μαρτίου 2021, όταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και η οικιακή βοηθός τους είχαν πέσει θύμα βασανισμού από πέντε κακοποιούς. Ο Γεωργιανός ήταν ένας από αυτούς και συνελήφθη όταν προσπάθησε να διαφύγει παράνομα από την Ελλάδα.

Όμως μετά από την εξέταση όλων των στοιχείων, μεταξύ άλλων του γενετικού υλικού, αλλά και της μη αναγνώρισης του υπόπτου από τον σύζυγο της 20χρονης δεν προέκυψε καμία σύνδεση του 33χρονου με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η ίδια η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση που επιβεβαίωνε ότι ο Γεωργιανός οδηγήθηκε στην Ευελπίδων ως απλός κατηγορούμενος ληστείας στο Πικέρμι τον Μάρτιο και όχι για τον φόνο της Καρολάιν:

«Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι: πληροφορίες που διακινούνται στα Μέσα, με πιθανούς υπόπτους στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Mετά την αρνητική αυτή εξέλιξη οι έρευνες συνεχίζονται σε μία λίστα ποινικών που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί καθώς και στη χαρτογράφηση της διαδρομής των κακοποιών σαρώνοντας όλα τα σήματα από κινητά την ημέρα του εγκλήματος που δεν ανήκουν σε κατοίκους της περιοχής.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.