Χειροτερεύει ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Απαγόρευσε και τα τζιν παντελόνια

O Κιμ το... πάτησε: η μυστηριώδης δοκιμή της Βόρειας Κορέας

Η νέα απαγόρευση στη μεγάλη λίστα του ηγέτη.

Ακόμα μία νέα απαγόρευση προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των απαγορεύσεων του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν προς τους πολίτες της χώρας του και αυτή τη φορά θύμα του είναι τα τζιν παντελόνια.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πέρασε τον τελευταίο χρόνο της πανδημίας μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του κατάσταση, με αρκετές περιόδους εξαφάνισης από τις δημόσιες εμφανίσεις, με τα σενάρια για την υγεία του να δίνουν και να παίρνουν στα Μέσα της Δύσης. Υπήρχαν μέχρι και πληροφορίες για επιβάρυνση της υγείας του, απομόνωσής του σε μία από τις βίλες του και σενάρια διαδοχής του από την αδερφή του.

Μέσα στο 2021 όμως επανέρχεται δριμύτερος και ξεκινάει απαγορεύοντας τα τζιν παντελόνια καθώς όπως αναφέρουν τα μέσα της χώρας του το συγκεκριμένο είδος ρουχισμού έχει καταβολές και επιρροές από τη Δύση και θα μπορούσε να γίνει αρνητικό παράδειγμα για τη νεολαία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Ο ηγέτης της χώρας, ο οποίος να θυμίσουμε σπούδασε στη Δύση, έτσι και αλλιώς εδώ και χρόνια είχε στη λίστα απαγορεύσεων, με βαριές ποινές φυλάκισης, τα σκισμένα και τα κολλητά τζιν, τώρα όμως αποφάσισε ότι το συγκεκριμένο ρούχο πρέπει να απαγορευτεί εντελώς.

Μέσα της Νότιας Κορέας παρουσιάζουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν ιδιαίτερα ανήσυχο για ένα πιθανό πραξικόπημα στη χώρα, με τη συμπεριφορά του να έχει γίνει ιδιαίτερα επιθετική υπό τον φόβο αυτό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.