Φάνηκε από την πρώτη στιγμή: Η επιβεβαίωση για τους δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχει φύλαξη στην Αν. Αττική γιατί οι αστυνομικοί συνοδεύουν επώνυμους

Ήταν κάτι που φαινόταν εξ αρχής...

Ήταν η «αποκρουστική» είδηση που συντάραξε το πανελλήνιο την εβδομάδα που μας πέρασε, καθώς σε μια ληστεία που έγινε στα Γλυκά Νερά δολοφονήθηκε με τον χειρότερο τρόπο μια 20χρονη μητέρα, ο σκύλος της οικογένειας, ενώ οι δράστες, προκειμένου να φτάσουν στη λεία τους, δε δίστασαν ν’ απειλήσουν ακόμα και το μόλις 11 μηνών μωράκι της οικογενείας.

Μετά το αρχικό «μούδιασμα» και την παγωμάρα που επιφέρει μία τέτοια αποτρόπαια πράξη, η Ελληνική Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να συλληφθούν οι δολοφόνοι και να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Για τους δράστες ακούστηκαν πάρα πολλά από την πρώτη στιγμή, με πάρα πολλές απόψεις να συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για σεσημασμένους που έχουν πολυετή εμπειρία από τέτοιου είδους εγκλήματα.

Ωστόσο, κάτι δεν «κολλούσε» στην όλη υπόθεση: το γεγονός πως οι ληστές υπέπεσαν σε πάρα πολλά λάθη κατά την παραμονή τους στο σπίτι.

Το γεγονός πως κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν αποτυπώματα και DNA τους στο χώρο του εγκλήματος, ότι οι κάμερες ασφαλείας στα πέριξ μάλλον τους κατέγραψαν, το ότι βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με τον τσιλιαδόρο τους, όπως και το ότι στις 5 το πρωί που έγινε η ληστεία είναι πολύ πιο εύκολο να καταγραφεί η εκπομπή των κινητών τους, μαρτυρούν πως δεν είχαμε να κάνουμε με επαγγελματίες, αλλά με ερασιτέχνες.

«Είχαν σίγουρα επιτηρήσει τις προηγούμενες μέρες οι δολοφόνοι το σημείο. Θα υπάρχουν σχετικά βίντεο χωρίς καλυμμένο πρόσωπό τους. Οι κάμερες θα τους έχουν πιάσει. Ήταν ερασιτέχνες, όχι επαγγελματίες, έχουν κάνει πολλά λάθη. Η κοπέλα αντέδρασε με το ένστικτο της μάνας. Δεν ήθελαν να την σκοτώσουν», σχολίασε χαρακτηριστικά ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.