Το λάθος των δολοφόνων της Καρολάιν ίσως τους πρόδωσε: Ποιο νέο στοιχείο μελετάει η αστυνομία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εκεί στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Η μαρτυρία του γείτονα και οι νέες έρευνες.

Κάθε λεπτομέρεια και κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει μελετάει η αστυνομία στην προσπάθεια να εξιχνιάσει το ειδεχθές έγκλημα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του μωρού της.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ οι άνθρωποι που ερευνούν τον φόνο της νεαρής κοπέλας έχουν πάρει προσωπικά την ανακάλυψη των ενόχων για να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με τις βαρύτερες δυνατές ποινές.

Οι άνθρωποι του τμήματος ανθρωποκτονιών βρίσκονται ακόμα και τώρα στα γύρω οικόπεδα της περιοχής ψάχνοντας για στοιχεία, σπιθαμή προς σπιθαμή, ερευνώντας κάθε πιθανό ίχνος των αδίστακτων δολοφόνων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού Open ένα νέο στοιχείο μελετάται από τις Αρχές, μία μαρτυρία ενός γείτονα που ίσως αποβεί πολύ σημαντική για την εξέλιξη των ερευνών.

Γείτονας του σπιτιού του ζευγαριού έχει δώσει κατάθεση ότι παρατήρησε, λίγα 24ωρα πριν τη στυγνή δολοφονία της 20χρονης, ένα ύποπτο όχημα να κινείται στην περιοχή χωρίς να το γνωρίζει κάποιος.

Το όχημα ήταν κόκκινο, μάρκας Audi και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, μέσα σε αυτό επέβαιναν τρία άτομα. Το αυτοκίνητο κινείτο κοντά στο σπίτι της νεαρής Καρολάιν εποπτεύοντας την περιοχή και η μαρτυρία αυτή εξετάζεται ως πολύ σοβαρή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.