Σε πανικό ο Σουλτάνος: Μαφιόζος αποκαλύπτει στο Instagram τα σκάνδαλα της κυβέρνησης (Vid)

Μαύρη λίστα: Οι «ανυπότακτοι» Έλληνες που τρέμει ο Ερντογάν

Σάλος στην Τουρκία

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Τουρκία ύστερα από την ανάρτηση στο Instagram από έναν επιχειρηματία, ενός βίντεο με τον ίδιο να μιλάει και να αποκαλύπτει σκάνδαλα, παράνομες σχέσεις πολιτικών με μαφιόζους, σχέσεις επιχειρηματιών και κρατικής ασφάλειας.

Ο επιχειρηματίας Σεντάτ Πεκιέρ υπήρξε υποστηριχτής του Ταγίπ Ερντογάν με τους δύο άντρες να έχουν φωτογραφηθεί μαζί στο παρελθόν, στο βίντεο όμως που ανέβασε «καίε» μέλη της κυβέρνησης Ενρτογάν για σκάνδαλα που κουκουλώθηκαν με τον πιο βίαιο τρόπο.

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει εκβιασμούς επιχειρηματιών από Τούρκους πολιτικούς, τεράστια φορτία κοκαΐνης που ήταν να έρθουν στην Τουρκία αλλά και καταγγελία στην αστυνομία για βιασμό μίας κοπέλας από βουλευτή της κυβέρνησης, με την κοπέλα να βρίσκεται νεκρή μετά την παραλαβή της από ένα ελικόπτερο.

Η αντιπολίτευση χαρακτηρίζει τον Πεκιέρ μαφιόζο επισημαίνοντας ότι μετά το βίντεο «έσπασε ο υπόνομος κράτους, πολιτικής και ασφάλειας». Ο Πεκιέρ είχε εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες στο παρελθόν, όμως το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας σταμάτησε την έρευνα εναντίον του επειδή αποσύρθηκε ο ίδιος κατά δήλωσή του.

Το βίντεο έχει γίνει viral και μόνο στο Instagram πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια θεάσεις.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.