Τα προφητικά λόγια του Καραϊβάζ: «Αν σας ενόχλησα ελάτε να με σκοτώσετε»

«Δεν συμφέρει κανέναν να εξιχνιαστεί ο φόνος»: Το βίντεο με την ανατριχιαστικά προφητική ατάκα Καραϊβάζ (Vid)

Η μαρτυρία του Νικόλα Βαφειάδη για τον δολοφονημένο ρεπόρτερ.

Στο «The 2Night Show» με τον Γρήγορη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο επί 33 χρόνια δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Νικόλας Βαφειάδης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εκτέλεση του φίλου του και συνάδελφού του για πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1, Γιώργου Καραϊβάζ.

«Δουλέψαμε πολλά χρόνια με τον Γιώργο Καραϊβάζ στον ΑΝΤ1 και βυθίστηκε στο πένθος όλη η δημοσιογραφική οικογένεια του ΑΝΤ1 γιατί παρότι ήταν τα τελευταία χρόνια στο Star, ήταν ένας φίλος, δουλέψαμε μαζί πολλά χρόνια, είχε δημιουργήσει ανθρώπινες σχέσεις. Κρατούσε τις ανθρώπινες σχέσεις. Ήταν κάτι που μας συγκλόνισε όλους. Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν σοκ για όλους. Ο Γιώργος ήταν σοβαρός άνθρωπος, κοιτούσε τη δουλειά του, ερευνητικός βέβαια, έσκαβε, έψαχνε λεπτομέρειες, ήταν άφοβος όμως. Ατρόμητος θα έλεγα, δεν λύγιζε στον κίνδυνο. Ισχύει ή δεν ισχύει.», δήλωσε αρχικά ο Νικόλας Βαφειάδης ενώ στη συνέχεια έκανε μία συγκλονιστική μαρτυρία για τον τρόπο που έκανε τα ρεπορτάζ του ο δολοφονημένος

«Πολλές φορές έλεγε καθαρά, “αν σας ενόχλησα ελάτε να με σκοτώσετε”. Δεν λογάριαζε κόστος. Έλεγε τη γνώμη του ή έδινε το ρεπορτάζ του ανώθευτο, καθαρό κι αυτό φαίνεται να έχει πληρώσει. Απομένει να διαλευκάνουν και οι Αρχές την υπόθεση αυτή. Δεν θα το αφήσει έτσι αυτό ο δημοσιογραφικός κόσμος. Δε θα κλείσει τα μάτια. Πρέπει να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση γιατί δυστυχώς έχουμε περιπτώσεις που δε διαλευκαίνονται. Εδώ πρέπει να πέσει άπλετο φως. Γιατί ήταν ένα μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας. ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.