Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή Φουρθιώτη: Ποια η σχέση του με τους συλληφθέντες

Μένιος Φουρθιώτης: Υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Γιατί κατηγορείται ο τηλεπαρουσιαστής

Σε σύλληψη μετατράπηκε η χθεσινή προσαγωγή του γνωστού τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη μαζί με άλλα δύο άτομα τα οποία κατηγορούνται για τις δύο επιθέσεις, μία προς τους αστυνόμους της ομάδας Δράσης και μία έξω από το σπίτι του παρουσιαστή στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ ο παρουσιαστής ελέγχεται για στενές σχέσεις με έναν από τους δύο ποινικούς της υπόθεσης, αφού μεταφέρεται ότι διατηρούσε επαφές και επικοινωνία με το άτομο αυτό που φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές με την υπόθεση της επονομαζόμενης Greek Mafia, ανήκοντας σε κύκλωμα της νύχτας.

Η προσαγωγή που έγινε στη ΓΑΔΑ το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης μετετράπη σε σύλληψη και εντός της ημέρας ο παρουσιαστής και οι δύο άντρες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται να τους απαγγείλει κατηγορίες ανάλογα τις κατηγορίες.

Στη συνέχεια η υπόθεση πιθανότατα θα περάσει στα χέρια του ανακριτή και οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν χρόνο μέσω των συνήγορών τους για να απολογηθούν.

Οι άντρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξετάζουν το σενάριο της σκηνοθετημένης διπλής επίθεσης και για τον λόγο αυτό έχουν κατασχεθεί το laptop και στικάκι usb από το σπίτι του παρουσιαστή. Παράλληλα εξετάζονται και οι μαρτυρίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για την ίδια υπόθεση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.