Κραυγή αγωνίας από τον Γιώργο Κοψιδά: «Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα!» (Pic)

Κραυγή αγωνίας από τον Γιώργο Κοψιδά: «Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα!» (Pic)

Το συγκινητικό μήνυμα του πρώην παίκτη του Survivor...

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς- παρά την αποχώρησή του σχετικά νωρίς στο παιχνίδι, μιας και λογιζόταν ως ένα από τα φαβορί- παίκτες του φετινού Survivor και, παράλληλα, ένας από τους πιο αξιοπρεπείς, που δεν ήθελε να στρέφονται τα «φώτα» επάνω του για τους… λάθος λόγους.

Ο Γιώργος Κοψιδάς κύριος μπήκε και κύριος βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, βλέποντας φυσικά τις μετοχές του ν’ ανεβαίνουν και να είναι, πια, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Φυσικά, ένα από τα πράγματα για τα οποία ξεχώριζε ο ηθοποιός στο παιχνίδι ήταν για το γεγονός πως είναι vegan- κατι που πολλές φορές τον έφερε στα όριά του από άποψη ενέργειας, μιας και αρνείτο να φάει οτιδήποτε περιείχε κρέας.

Η αγάπη του Γιώργου για τα ζώα είναι παροιμιώδης και φρόντισε να το αποδείξει γι’ ακόμα μία φορά, τώρα που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Survivor mega spoiler: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι της εβδομάδας

Πώς;

Με την αναφορά του στην επικείμενη Κυριακή του Πάσχα και το έθιμο του σουβλίσματος του αρνιού. Πιο συγκεκριμένα, ο Κοψιδάς ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, προσθέτοντας από κάτω ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

«Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας! #veganfortheanimals #govegan #loveanimals #empathy #compasion #love #animalsliberation #kopsidasvegan», ήταν το σχόλιό του.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα στο instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Kopsidas official (@georgekopsidas)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.