Νέα επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

Μετά τα καλάσνικοφ ήρθαν τα γκαζάκια.

Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα από την επίθεση με καλάσνικοφ έξω από την οικία του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο και η πολυτελής κατοικία που διαμένει δέχτηκε ακόμα μία επίθεση, με άλλο μέσο αυτήν τη φορά.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης και ενώ ο παρουσιαστής βρισκόταν μέσα στο σπίτι του ένας ήχος έκρηξης από το γκαράζ του τον τρόμαξε. Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν ο εκρηκτικός μηχανισμός, που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι, έσκασε στην είσοδο της κατοικίας, λίγο έξω από την γκαραζόπορτα του παρουσιαστή.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος πιθανότατα αποτελείτο από γκαζάκια, μετά την έκρηξή του δημιούργησε υλικές μόνο ζημιές στην πόρτα του γκαράζ και σε ένα από τα αυτοκίνητα του Μένιου Φουρθιώτη που ήταν παρκαρισμένο μέσα στον χώρο του γκαράζ.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε αμέσως στον χώρο της έκρηξης, ενώ δείγματα από τα υπολείμματα του μηχανισμού εστάλησαν για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ από το κλιμάκιο της ΤΕΕΜ που τα συνέλεξε.

Αναμένεται να εξεταστούν οι κάμερες ασφαλείας, οι οποίες στην προηγούμενη επίθεση με AK-47 είχαν δείξει έναν κουκουλοφόρο άντρα, μόνο του, να πλησιάζει και να πυροβολεί τον μαντρότοιχο της βίλας αφήνοντας 15 κάλυκες σφαιρών στον δρόμο έξω από το σπίτι του τηλεπαρουσιαστή.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.