Μόνο ντροπή: Αισχρή ενέργεια κατά των λοιμωξιολόγων

Η εκκωφαντική σιωπή του Σωτήρη Τσιόδρα

Δεν υπάρχουν λόγια…

Κάποιες φορές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τις πράξεις κάποιων ανθρώπων. Ειδικά αυτό που συμβαίνει με τα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων είναι αισχρό και ανήθικο.

Πολλά μέλη της, όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι δέχονται απειλές κατά της ίδιας τους της ζωής από αρνητές της πανδημίας, αλλά και από πολίτες που διαφωνούν με τις αποφάσεις τους.

Αυτός είναι και ένας απ’ τους λόγους άλλωστε που ο Σωτήρης Τσιόδρας, δεν εμφανίζεται πλέον μπροστά απ’ τις κάμερες και προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο «Βηματοδότης» αποκάλυψε τον πόλεμο που δέχονται οι επιστήμονες:

Ένας από τους ειδικούς που μετέχει στην Επιτροπή και πολλές φορές εμφανίζεται να έχει αντιρρήσεις από τις προτάσεις για χαλάρωση μέτρων, μου λέει κατηγορηματικά ότι δεν γίνονται δεκτές οι προτάσεις της κυβέρνησης, δηλαδή δεν ακολουθούν τα μέλη της Επιτροπής τις κυβερνητικές προτάσεις και ως παράδειγμα έφερε τη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής, όπου εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης και ζήτησε άνοιγμα της εστίασης και τις διαδημοτικές μετακινήσεις ενόψει του Πάσχα και τα αιτήματά του απορρίφθηκαν.

Ναι, το βεβαιώνουν πολλοί, ότι πολλά μέλη της Επιτροπής δέχονται απειλές κατά της ζωής τους, ακόμα και στους χώρους εργασίας τους. Όπως υπάρχουν και άλλοι (όχι κατ΄ανάγκη μέλη της Επιτροπής) που καλοβλέπουν μια συμμετοχή σε ψηφοδέλτιο όποτε διεξαχθούν εκλογές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.