Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτά τα πρόσωπα είναι στο στόχαστρο των αρχών

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτά τα πρόσωπα είναι στο στόχαστρο των αρχών

Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές τις επαφές και την αρθρογραφία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης έπεσε νεκρός πριν από δέκα μέρες μετά από ενέδρα που τους είχαν στήσει έξω από το σπίτι του μέρα μεσημέρι.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε την κοινή γνώμη αλλά και τα δημοσιογραφικά γραφεία ενώ έκανε και τον γύρο του κόσμου με εκτενείς αναφορές σε ξένα ΜΜΕ. Λίγες ώρες μετά, ο Πρωθυπουργός και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφεραν ότι η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί.

Όπως φαίνεται, συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών.

Σύμφωνα με το Star, ο τρόπος δράσης των εκτελεστών, προδίδει την εμπειρία τους σε τέτοια χτυπήματα. Υποθέσεις από το παρελθόν έχουν βγει από τα συρτάρια και ερευνώνται. Στο «κάδρο» των ερευνών έχουν μπει πρώην γνώριμοι στους αστυνομικούς κύκλους.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας, οι εκτελεστές του δημοσιογράφου κινήθηκαν στην περιοχή του εγκλήματος σα να την γνώριζαν. Τόσο πριν όσο και μετά το χτύπημα. Θεωρείται μάλιστα σχεδόν βέβαιο, ότι πρόκειται για ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα.

Στην αρχή εξεταζόταν το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι «εισαγώμενοι» οι οποίοι μάλιστα έφυγαν από την Ελλάδα αμέσως μετά την ενέδρα θανάτου στον δημοσιογράφο. Ακόμη, υπάρχουν πληροφορίες, ότι έχουν ενεργοποιηθεί πληροφοριοδότες και μέσα από τις φυλακές προκειμένου να οδηγηθούν οι αστυνομικοί στα ίχνη των δραστών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.