Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Καραϊβάζ: Η λίστα με τους πιθανούς δολοφόνους

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Καραϊβάζ: Η λίστα με τους πιθανούς δολοφόνους

Πληθώρα νέων στοιχείων.

Περισσότερα από 100 βίvτεο που σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές, των οποίων οι έρευνες συνεχίζονται πυρετωδώς.

Το εν λόγω υλικό αναλύεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εντοπιστούν νέα στοιχεία, με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega να θέλουν τις έρευνες να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Το πρωινό της Παρασκευής, οι δικηγόροι της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολος Λύτρας και Παναγιώτης Κάσσης, πέρασαν την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής. Ωστόσο, υπάρχει ρητή εντολή να μη διαρρεύσει η παραμικρή λεπτομέρεια για τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία ως προς την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό των δύο εκτελεστών και τη λίστα των υπόπτων για ηθική αυτουργία.

Διότι πλέον έχει ξεκαθαριστεί πως υπάρχει λίστα υπόπτων. Πρόκειται για συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων και αριθμό υπόπτων που ερευνώνται τόσο ως ηθικοί όσο και ως φυσικοί αυτουργοί.

Το ίδιο ρεπορτάζ, κάνει λόγο για συνάντηση του Καραϊβάζ με άτομο του υποκόσμου που πρόσφατα είχε απειλήσει τόσο τον ίδιο όσο και έναν αστυνομικό για υπόθεση του 2016, το οποίο η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.