Σοκάρει η περιγραφή του πρώτου αυτόπτη μάρτυρα: Είδε ζωντανά την εκτέλεση Καραΐβάζ

17 σφαίρες στην εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

Πώς περιγράφει τους εκτελεστές του δημοσιογράφου.

Μετά από μία εβδομάδα ερευνών, με βίντεο από τους δύο δολοφόνους του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ λίγο έξω από το σπίτι του, το μεσημέρι της Παρασκευής, μία νέα μαρτυρία έρχεται να φωτίσει ακόμα περισσότερο τον τρόπο που στήθηκε η ενέδρα θανάτου και να δώσει ακόμα περισσότερα στοιχεία για τους δύο εκτελεστές.

Για πρώτη φορά αυτόπτης μάρτυρας της εκτέλεσης μίλησε στα ΜΜΕ και έδωσε στοιχεία από τη στιγμή που ο δολοφόνος στάθηκε πάνω από τον πεσμένο δημοσιογράφο και τον εκτέλεσε.

Ο αυτόπτης μάρτυρας είχε πραγματοποιήσει εργασίες κηπουρικής στο παρκάκι απέναντι από το σπίτι του δημοσιογράφου και έκανε διάλειμμα μαζί με άλλους συναδέλφους του. Ο μάρτυρας στεκόταν στον τόπο της δολοφονίας, άκουσε τον κρότο του πρώτου πυροβολισμού και έκανε δυο βήματα για να δει από πού ερχόταν.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια είδε τον εκτελεστή να στέκεται πάνω από τον πεσμένο Γιώργο Καραϊβαζ και να συνεχίζει να πυροβολεί. Το σοκ του μάρτυρα ήταν μεγάλο και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει παραπάνω στοιχεία πέρα από το γεγονός ότι ο δολοφόνος έσκυψε πάνω από το κεφάλι του δημοσιογράφου για τη χαριστική βολή. Όλα συνέβησαν σε περίπου 15-20 δευτερόλεπτα..

Περιέγραψε εμφανισιακά τον δολοφόνο στο τι φορούσε ενώ πρόσθεσε ότι θυμάται το όπλο της εκτέλεσης το οποίο είχε πάνω κάτι σαν σιγαστήρα. Στοιχείο που ενισχύει το σενάριο για επαγγελματίες πληρωμένους δολοφόνους, απόλυτα οργανωμένους και ψύχραιμους κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.