«Μουρμούρα» στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

«Μουρμούρα» στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Ποιοι εξέφρασαν τα παράπονά τους.

Στα «μαχαίρια» είναι όπως όλα δείχνουν τα στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Στη σύσκεψη που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη τέθηκε το ζήτημα της υπερέκθεσης των κυβερνητικών στελεχών και η πληθώρα απόψεων και προαναγγελιών σε σχέση με τα μέτρα περιορισμού της υγειονομικής κρίσης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ieidiseis.gr οι βουλευτές που πήραν τον λόγο στη συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη άσκησαν έντονη κριτική προς τα συναρμόδια κυβερνητικά στελέχη που εμφανίζονται καθημερινά στα ΜΜΕ για τα μέτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα υπήρξε βουλευτής της Αθήνας που αναφέρθηκε με σκληρά λόγια.

«Mάζεψέ τους, πρόεδρε. Κάνουν κακό με τις συνεχείς εμφανίσεις τους. Προκαλούν σύγχυση και εκνευρισμό στους πολίτες» φέρεται να είπε στον Πρωθυπουργό σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Άλλος βουλευτής, θέλοντας να στηλιτεύσει το άγχος ορισμένων για την προβολή τους στα ΜΜΕ, σε μία αποστροφή του λόγου του μουρμούρισε «λες κι έχουμε εκλογές. Αφού το θέμα, το έκλεισε ο πρωθυπουργός… ».

Στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας τέθηκε και το ζήτημα των εμβολιασμών των βουλευτών. Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ieidiseis βουλευτής της περιφέρειας εξέφρασε ευγενικά την ενόχλησή του για το γεγονός ότι οι βουλευτές δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί αν και έρχονται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες πολίτες.

Εκτίμησε ότι ίσως θα πρέπει να ακολουθηθεί και γι αυτούς ό,τι αποφασίστηκε – και ορθά – για τους εργαζόμενους στον τουρισμό. «Διαφορετικά, ας πάμε να δουλέψουμε περιστασιακά στον τουρισμό», είπε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.