«Δεν συμφέρει κανέναν να εξιχνιαστεί ο φόνος»: Το βίντεο με την ανατριχιαστικά προφητική ατάκα Καραϊβάζ (Vid)

«Δεν συμφέρει κανέναν να εξιχνιαστεί ο φόνος»: Το βίντεο με την ανατριχιαστικά προφητική ατάκα Καραϊβάζ (Vid)

Όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ ανέλυε τους λόγους που τέτοιες υποθέσεις δεν εξιχνιάζονται.

Ήταν το 2018 όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έκανε το δικό του, πάντα έγκυρο ρεπορτάζ για τη δολοφονία της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη, γνωστής και ως Κατερίνα Bella Mafia, η οποία είχε συνθέσει το όνομά της με πολλές υποθέσεις του υποκόσμου που απασχόλησαν τις Αρχές.

«Ήταν μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα. Θεωρούνται ένας από τους πιο επικίνδυνος ανθρώπους της νύχτας. Έστελνε θανάσιμα μηνύματα σε ανθρώπους που λίγο καιρό μετά δολοφονήθηκαν. Έγραφε ‘τικ τακ, τικ τακ, ο χρόνος σου τελειώνει στο Facebook ως προειδοποίηση…’», είχε σχολιάσει ο Γιώργος Καραϊβάζ για την 33χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας της στην Κηφισιά.

Τότε, ο δικηγόρος της οικογένειας της Αναγνωστάκη, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, είχε επέμβει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», θεωρώντας πως κάποια πράγματα δεν πρέπει να ακούγονται στον τηλεοπτικό αέρα, εκφράζοντας την ενόχλησή του στον Γιώργο Καραϊβάζ για το ρεπορτάζ του.

Τότε, ο δαιμόνιος αστυνομικός ρεπόρτερ έσπευσε να απαντήσει για ακόμα μία φορά χωρίς να μασά τα λόγια του, κάνοντας νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα της νύχτας και τα συμβόλαια θανάτου, τονίζοντας πως δεν είναι τυχαίο που υποθέσεις τέτοιες δεν εξιχνιάζονται ποτέ.

«Να σας εξηγήσω για ποιο λόγο υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών όχι μόνο κάποιον νονών της νύχτας οι οποίοι λυμαίνονται ανθρώπους και περιουσίες, αλλά ανθρώπων οι οποίοι είναι άμεσα και στενά συνδεδεμένοι με τη ροή μαύρου χρήματος, με μεγάλα επιχειρηματικά και οικονομικά κεφάλαια, με πολύ μεγάλους πολιτικούς παράγοντες και την αστυνομία. Πιστέψτε με, δεν είναι τυχαίο που καμιά από αυτές τις δολοφονίες δεν έχει ποτέ εξιχνιαστεί.

Ενώ το τμήμα ανθρωποκτονιών έχει υψηλότατο ρεκόρ εξιχνίασης υποθέσεων ανθρωποκτονιών, στο συγκεκριμένο κομμάτι της αλληλοεξόντωσης νονών της νύχτας, έχει μηδενικό. Δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αν ανοίξει μία υπόθεση δολοφονίας από όλες αυτές, θα φτάσουμε αναγκαστικά, εκ των πραγμάτων και στη δολοφονία του Σπύρου Παπαχρήστου (σ.σ. απόστρατος αστυνομικός που εκτελέστηκε από δύο αγνώστους με πέντε σφαίρες  έξω από την ταβέρνα «Κρητικός» στην Παλλήνη τον Μάιο του ’18) και εκεί αυτός ο φάκελος δεν συμφέρει κανέναν να ανοίξει. Ούτε επιχειρηματίες, ούτε…», είπε χαρακτηριστικά, με τα λόγια του να αποδεικνύονται ανατριχιαστικά προφητικά.

«Εδώ μιλάμε για ροή μαύρου χρήματος το οποίο υπό προϋποθέσεις αγγίζει σε ετήσια βάση ή και ξεπερνά τον προϋπολογισμό της Ελλάδας», συνέχισε λίγο αργότερα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 34:20:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.