«Ίσως είχαν προσπαθήσει ξανά να σκοτώσουν τον Καραϊβάζ»: Το κλειδί για τη σύλληψη των δραστών

«Ίσως είχαν προσπαθήσει ξανά να σκοτώσουν τον Καραϊβάζ»: Το κλειδί για τη σύλληψη των δραστών

Το νέο σενάριο που εξετάζουν οι Aρχές.

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ γύρω από τις νέες έρευνες και τα σενάρια που εξετάζουν στην ΕΛ.ΑΣ. έφερε στη δημοσιότητα το δελτίο ειδήσεων του Star, όσον αφορά στην εκτέλεση του δημοσιογράφου του σταθμού Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν από το ρεπορτάζ η αστυνομία εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δράστες του στυγερού εγκλήματος να είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν τον δημοσιογράφο μία από τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο του σταθμού, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε συγκεκριμένο ωράριο εργασίας και επιστροφής στο σπίτι του μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις οποίες συμμετείχε από Δευτέρα ως Παρασκευή. Συνήθως επέστρεφε σπίτι του μετά τις 14.15, κάτι που προφανώς είχαν μελετήσει οι εκτελεστές του.

Τις δύο όμως ημέρες που προηγήθηκαν της εκτέλεσής του, ο δημοσιογράφος είχε επιστρέψει άλλη ώρα από τη συνηθισμένη στο σπίτι του. Την Τετάρτη είχε σχολάσει τη συνηθισμένη ώρα από την εκπομπή, όμως πήγε και πήρε τη σύζυγό του από την εργασία της και καθυστέρησε να επιστρέψει.

Την Πέμπτη, λόγω της θεματικής της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δημοσιογράφος έφυγε νωρίτερα από το στούντιο, περίπου στη μία το μεσημέρι. Έτσι έφτασε στην οικεία του περίπου στις 13.30, αρκετά νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθιζε χαλώντας μία πιθανή ενέδρα που είχε στηθεί.

Η αστυνομία γι’ αυτόν τον λόγο εξετάζει όλα τα βίντεο από τις 3 προηγούμενες ημέρες της δολοφονίας καθώς και την περίπτωση οι εκτελεστές, την ημέρα της δολοφονίας να είχαν επίτηδες κλείσει τον χώρο κοντά στο σπίτι του δημοσιογράφου με δικό τους αυτοκίνητο.

Έτσι θα ανάγκαζαν τον Γιώργο Καραϊβάζ να παρκάρει μακριά από την οικεία του και να αναγκαστεί να περπατήσει για λίγη ώρα με τα πόδια, εκτεθειμένος σε μία επίθεση, όπως ακριβώς συνέβη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.