Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ

«Γι’ αυτό μπήκα στη λίστα τους»: Το ανατριχιαστικά προφητικό άρθρο του Γιώργου Καραϊβάζ που ξεσκονίζουν οι αρχές

Τι εξετάζουν πλέον οι αρχές

Οι εξιωματικοί της αστυνομίας που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ το είχαν πει από την πρώτη στιγμή. Σε αυτή την υπόθεση οι ανατροπές θα είναι συνεχείς, καθώς υπάρχουν κομμάτια του παζλ που κανείς δεν ξέρει πώς συμπληρώνονται. 

Και πράγματι, δικαιώθηκαν, καθώς 4 μέρες μετά το έγκλημα έχουμε την πρώτη μεγάλη ανατροπή. Οι αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι η αρχική εκτίμηση για ξένους εκτελεστές είναι εσφαλμένη. 

Πλέον εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι μιλάμε για Έλληνες δολοφόνους που εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου. Αιτιολογούν τη συγκεκριμένη εκτίμηση σημειώνοντας ότι αφενός αυτή την περίοδο θα ήταν μεγάλο ρίσκο να φέρεις έναν εκτελεστή απ’ το εξωτερικό εν μέσω πανδημίας, με τόσους ελέγχους στα σύνορα, αφετέρου στις βαλκανικές χώρες απ’ όσου ψαρεύονται οι εκτελεστές δεν είναι συχνή η χρήση μηχανής σε τέτοιου είδους εγκλήματα. 

Πλέον οι έρευνες προσανατολίζονται στην εντός των τειχών μαφία και μάλιστα η αστυνομία προσπαθεί να βρει το κομμάτι του παζλ που ενώνει τη δολοφονία Καραϊβάζ με τη δολοφονία του του ποινικού Μανώλη Καραγιάννη στο Παλαιό Φάληρο το 2018, καθώς οι ομοιότητες στα 2 χτυπήματα είναι πολλές.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν πολύ πιθανό ο λόγος της εκτέλεσης να είναι ασήμαντος και να μην μπορούσε να τον φανταστεί ούτε καν ο ίδιος ο Καραϊβάζ. 

Μπορεί λένε να έγραψε πριν καιρό κάτι, το οποίο να έμοιαζε στον ίδιο επουσιώδες και να εξόργισε τόσο πολύ κάποιο μέλος της μαφίας, που έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο του θανάτου του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.