Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας: Φόβοι για μεγάλη διασπορά κορωνοϊού σε εκπομπή του ΣΚΑΪ

Προς διαζύγιο με κορυφαία δημοσιογράφο του ο ΣΚΑΪ

Ποια μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού μπαίνει στον πάγο λόγω covid-19.

Από χτες, Τρίτη 6 Απριλίου, ο Νίκος Μουτσινάς είχε ειδοποιήσει από τα social media του ότι η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» δε θα έβγαινε στον αέρα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που ανίχνευσαν τα τεστ που γίνονται πριν η εκπομπή προβληθεί στον ΣΚΑΪ.

Η παραγωγή είναι υποχρεωμένη από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ να βάλει σε καραντίνα τα κρούσματα και να ξεκινήσει ανίχνευση των επαφών τους στα μέλη της. Όπως όμως όλα δείχνουν δεν είναι μόνο ένα το κρούσμα, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να έχει δίνει το ρεπορτάζ στο πρωινό «Happy Day»

«Ήταν να επιστρέψει την Δευτέρα, βρέθηκε ένα κρούσμα και είχαν βρεθεί άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη στα rapid test που γίνονται πριν την έναρξη της εκπομπής», τόνισε αρχικά η δημοσιογράφος ενώ συμπλήρωσε:

Την Κυριακή βρέθηκε και νέο κρούσμα κορωνοϊού σε άνθρωπο – συνεργάτη που εμφανίζεται και πιο μπροστά από τις κάμερες. Υπάρχει μια μεγάλη διασπορά σε όλη την εκπομπή. Την Δευτέρα έγιναν προσπάθειες να βγουν στον αέρα. Ζήτησαν συνεργάτες από έξω να έρθουν ώστε η εκπομπή να βγει στον αέρα. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν επειδή είναι μεγάλη διασπορά και φοβήθηκαν να βάλουν κι άλλους ανθρώπους σε περιπέτειες.

Έτσι αποφάσισαν σε συνεργασία με την παραγωγή, τον ΣΚΑΙ και τον Νίκο Μουτσινά να μην βγει τελικά η εκπομπή. Τρία κρούσματα μέχρι τη στιγμή που μιλάμε».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.