Έξαλλη η Ιωάννα μετά την ομολογία της 35χρονης

«Πάγωσαν» οι αστυνομικοί: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες-σοκ στο κινητό της 35χρονης δράστιδας με το βιτριόλι (Pics)

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της.

Έναν χρόνο μετά την επίθεση στην Ιωάννα, η 35χρονη προφυλακισμένη απολογήθηκε στην ανακρίτρια της υπόθεσης, έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της και παραδέχτηκε ότι ήταν αυτή που επιτέθηκε με βιντριόλι στο πρόσωπο της ξανθιάς ιδιωτικής υπαλλήλου.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, στην προφορική ομολογία της ανέφερε τα εξής:

«Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν– για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της.

Χαρακτηριστικά δε είπε ότι θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν».

Oι δηλώσεις αυτές που μετέφερε ο συνήγορος της θύτριας έφεραν την άμεση αντίδραση του θύματος, έναν χρόνο μετά από την απόλυτη σιωπή που υπήρχε από την πλευρά της 35χρονης.

Μέσω δηλώσεων του δικηγόρου της, κου Αλεξανδρή, χαρακτήρισε ανειλικρινή και επιτηδευμένη την απολογία της και τη χαρακτήρισε αμετανόητη.

«Θεωρούμε άκρως ανειλικρινή, προσχηματική, και επιτηδευμένη την απολογία της κατηγορουμένης. Πρόκειται για προσπάθεια να διαμορφώσει συνθήκες για παροχή ελαφρυντικού. Είναι αμετανόητη και ακολουθεί την ίδια τακτική», ήταν η δήλωση του δικηγόρου της Ιωάννας και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.