Μήπως να πούμε ένα μπράβο στον Πολάκη γι’ αυτό που έκανε με τον Γεωργιάδη;

Μήπως να πούμε ένα μπράβο στον Πολάκη γι' αυτό που έκανε με τον Γεωργιάδη;

Ρητορικό το ερώτημα...

Μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο πέρασε ο Υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης, Ο γνωστός πολιτικός αντιμετώπισε ένα σοβαρό ζήτημα στο πόδι του, με αποτέλεσμα την Πέμπτη που μας πέρασε να εισαχθεί εσπευσμένα στο ΚΑΤ προκειμένου να χειρουργηθεί και ν’ αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Σήμερα Κυριακή (4/4) ο Παύλος Πολάκης θέλησε να ευχηθεί περαστικά στον συνάδελφό του, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός υγείας επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ:

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:

1) Περαστικά και γρήγορα όρθιος. Εμείς τους αντιπάλους μας θελουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας!

2) ΔΕΝ θα ασχοληθώ καθόλου με τις ενδείξεις και το επείγον του χειρουργείου ,γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και την επιστημοσύνη του συμφοιτητή μου γιατρού που σε χειρούργησε .(ο οποιος ανήκει σε μια «Δεξιά» που μπορώ και να συζητήσω και να διαφωνήσω η συμφωνήσω με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς ορους)

3) Δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς, φωνάζοντας πως το κάνεις  εσύ και όχι η τρόικα ,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ίσως  λέω ίσως, θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την ΑΞΙΑ ΤΗΣ .

ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο κόσμος ,τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία .

Πολλοί στάθηκαν στο «σφάξιμο με το γάντι» του Πολάκη προς τον Άδωνι Γεωργιάδη (τα όσα αναφέρει, δηλαδή, στο 2 και το 3) και χαρακτήρισαν ως λάθος την τοποθέτηση του Κρητικού γιατρού, όμως το πιο σημαντικό εν προκειμένω είναι μάλλον το 1.

Εκεί, δηλαδή, που ο «αντίπαλος» του κ. Γεωργιάδη του εύχεται ταχεία ανάρρωση και να σταθεί και πάλι όρθιος στα πόδια του.

Μπορεί να φαντάζει αυτονόητο το να εύχεται κανείς «περαστικά» σε κάποιον που μόλις χειρουργήθηκε, όμως στην Ελλάδα του 2021 ο πολιτικός πολιτισμός δεν είναι ακριβώς a priori εξασφαλισμένος.

Μπράβο στον κ. Πολάκη, λοιπόν, ανεξαρτήτως του αν τον συμπαθεί ή τον αντιπαθεί κανείς…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.