Απίστευτο! Το κολλημένο Everginen έγινε ηλεκτρονικό παιχνίδι

Απίστευτο! Το κολλημένο Everginen έγινε ηλεκτρονικό παιχνίδι

Ένας χρήστης του Twitter έφτιαξε το παιχνίδι σε ελάχιστες ώρες.

Μπορεί  το Evergiven να παραμένει κολλημένο για 7η ημέρα, με τις πρώτες κινήσεις του να γίνονται σήμερα μετά από μία εβδομάδα παραμονής του στη διώρυγα του Σουέζ, οι χρήστες όμως των social media φαίνεται ότι για να μεγαλουργήσουν δε χρειάζονται τόσο χρόνο.

Ένας από αυτούς, ο Έρικ Γουάιντερ, κατάφερε να δει την ανάγκη της αγοράς σε ένα θέμα που απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα και να ανταποκριθεί γρήγορα. Όπως δήλωσε είδε ότι στο Twitter κυκλοφορούσαν πολλά memes με το κολλημένο φορτηγό πλοίο της εταιρείας Evergreen και δίπλα του μπουλντόζες, οπότε αποφάσισε να το πάει ένα βήμα εμπρός.

Κατασκεύασε σε μόλις 2 ώρες ένα μικρό flash βιντεοπαιχνίδι με το τεράστιο κολλημένο πλοίο στη διώρυγα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να οδηγήσεις μία μικροσκοπική μπουλντόζα δίπλα στο πλοίο προσπαθώντας να το ξεκολλήσεις.

Η προσπάθειά σου είναι σχεδόν αδύνατη με το μήνυμα It’s super stuck να πετάγεται στη οθόνη σου. Το παιχνίδι είναι αρκετά απλό και έχει μόλις τρία controls. Παρόλα αυτά πρόλαβε σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του να έχει δεκάδες χιλιάδες views αλλά και αρκετές χιλιάδες παίκτες που δοκίμασαν και έπαιξαν, δωρεάν φυσικά.

Απίστευτο! Το κολλημένο Everginen έγινε ηλεκτρονικό παιχνίδι Απίστευτο! Το κολλημένο Everginen έγινε ηλεκτρονικό παιχνίδι

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.