Η επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι…

Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για το χρίσμα: «Άλλα έξι χρόνια καραγκιοζιλίκια Τραμπ, θα κάνουν κακό στις ΗΠΑ»

Ο πρώην πλανητάρχης ετοιμάζεται για ένα ιδιαίτερο comeback...

Είχε εξαφανιστεί. Μετά τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου, με τους… τραμπούκους να κάνουν ντου στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον και τα όσα ακολούθησαν έκτοτε με τα αδιανόητα μηνύματα του στο twitter, είχε αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Τζο Μπάιντεν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αποσυρθεί στην έπαυλη του στην Φλόριντας, όπου και τηρούσε σιγή ιχθύος, καθώς δεν εμφανιζόταν πουθενά και ποτέ.

Μετά από ένα διάστημα πλήρους σιωπής, ωστόσο, ο πρώην πλανητάρχης (που στην τετραετία που κυβέρνησε τα είδαμε όλα…) φαίνεται πως βγαίνει δειλά-δειλά από το καβούκι του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ετοιμάζει «αντεπίθεση».

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί μετά το μπανάρισμά του από το twitter (όπου και πάγωσε ο λογαριασμός του γιατί οι αναρτήσεις του υποκινούσαν σε βία) ο Τραμπούκων ετοιμάζει την επιστροφή του στα social media, καθώς προτίθεται να φτιάξει δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης!

«Θα επιστρέψει στα social media σε 2-3 μήνες, με τη δική του πλατφόρμα, η οποία θα ορίσει εκ νέου το παιχνίδι και θα προσελκύσει δεκάδες εκατομμύρια χρήστες», σχολίασε ο σύμβουλος του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Το comeback του Ντόναλντ Τραμπ λοιπόν είναι έτοιμο και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων, θέλοντας να μπει στο μάτι σε twitter και Facebook που τον… φίμωσαν.

Κάθε προσπάθεια, δεκτή.

Αρκεί να είναι μακριά από την πολιτική…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.