Ανατροπή! Στο αρχείο μία από τις μηνύσεις για βιασμό στο ελληνικό θέατρο

Tι συνέβη και ο φάκελος της δικογραφίας κλείνει.
Στον δρόμο της δικαιοσύνης: Μήνυση για βιασμό 15χρονου από γνωστό σκηνοθέτη

Στο αρχείο φαίνεται να οδηγείται οριστικά η υπόθεση της καταγγελίας του βιασμού του Δημήτρη Άνθη από τον ηθοποιό Νίκο Στραβοπόδη. Αιτία η αλλαγή της ημερομηνίας στην οποία καταγγέλλεται από τον ηθοποιό ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Ο Δημήτρης Άνθης είχε αρχικά δηλώσει ότι η κακοποίηση έλαβε χώρα το 2005 με θύτη τον 38χρονο ηθοποιό όμως τελικά η κατάθεσή του άλλαξε. Ο καταγγέλλων κατέθεσε ότι το αδίκημα τελέστηκε το 2006 και έτσι λόγω παρεύλεσης της δεκαπενταετίας το αδίκημα παραγράφεται.

Μετά την παραγραφή του αναμένεται  να επικυρωθεί από το δικαστικό συμβούλιο η αρχειοθέτηση της δικογραφίας και να κλείσει ο φάκελος..

Λίγες ημέρες πριν ο ηθοποιός, του οποίου ο αδερφός αγνοείται στην Αγγλία για 11η ημέρα, είχε ανεβάσει την εξής ανάρτηση με τη μορφή του insta story στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Επειδή έχω αρχίσει να κουράζομαι με όλη την κατάσταση, γιατί θα καταλήξει να χαθεί το νόημα της εξομολόγησης όλων αυτών των ανθρώπων και εμού του ιδίου, εξαιτίας εκπομπών και δηλώσεων που το μόνο σκοπό έχουν να κουτσομπολέψουν και να κάνουν νούμερα τηλεθέασης… Ανθρώπων που κρύβονται πίσω από ψεύτικα accounts στα social, και αφήνουν ρυπαρά σχόλια δεξιά κι αριστερά γιατί νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν, θα ζητήσω από όλους εμάς που βγήκαμε μπροστά και μιλήσαμε να παραμείνουν οι ίδιοι και να μην αλλάξουν. Δεν προσπαθώ να παινέψω ούτε να γλείψω κανέναν αλλά έχω αξίες και ηθική και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχω λάβει. Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα, ούτε εκπροσωπώ κάποιον χώρο, και δεν ξέρω τι άλλο. Εκπροσωπώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ και την ΑΛΗΘΕΙΑ του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ