Μαρία Αλεξάνδρου: Mήνυση για τον ξυλοδαρμό της

Μαρία Αλεξάνδρου: Mήνυση για τον ξυλοδαρμό της

Οι εικόνες του ξυλοδαρμού σοκάρουν.

Για τα μάτια ενός άντρα έξι εξαγριωμένες γυναίκες την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού το μοντέλο και πρώην πρωταγωνίστρια ερωτlικών ταιvιών Μαρία Αλεξάνδρου, αναγκάζοντας την να τις ακολουθήσει.

Η ίδια οδηγήθηκε όπως αποκαλύπτει στην Espresso σε μια ερημιά, όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η ίδια καταγγέλλει στην εφημερίδα ότι την ξεγύμvωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά, προσπαθώντας να εκδικηθούν γιατί είχε σχέση με ένα συγκεκριμένο άντρα.

«Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες και άρχισε το βασανιστήριο μου», αποκαλύπτει και συνεχίζει:

Άρχισαν να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλε μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίζουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα.

Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας. Όλα αυτά έγιναν για έναν άντρα. Πήγα αμέσως στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών και υπέβαλα μήνυση. Η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης».

H Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Μαρία Αλεξάνδρου: Mήνυση για τον ξυλοδαρμό της

Μαρία Αλεξάνδρου: Mήνυση για τον ξυλοδαρμό της

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.