Νέο σοκ στην κολύμβηση: Συνελήφθη παράγοντας για κακοποίηση δεκάχρονων κοριτσιών

Προφυλακίστηκε ο 74χρονος άντρας.
Νέο σοκ στην κολύμβηση: Συνελήφθη παράγοντας για κακοποίηση δεκάχρονων κοριτσιών

Νέες σοβαρές καταγγελίες έρχονται να σκοάρουν ακόμα μία φορά τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα της κολύμβησης καθώς συνελήφθη και προφυλακίστηκε παράγοντας ύστερα από καταγγελίες δύο 17χρονων κοριτσιών για σεξουαλική κακοποίησή τους το 2013.

Την περίοδο εκείνη τα δύο κορίτσια ήταν μόλις δέκα ετών και ασχολούνταν με την κολύμβηση. Οι δύο 17χρονες κατήγγειλαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής τις πράξεις του 74χρονου παράγοντα. Οι άντρες του τμήματος συνέλαβαν τον παράγοντα ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παράγοντας συνήθιζε να κάνει απρεπή και χυδαία σχόλια για την εμφάνιση και άλλων κοριτσιών στο κολυμβητήριο ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους μετά τη σύλληψή του το Σάββατο και στην οικία του.

Το κινητό του και ο προσωπικός του η/υ έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μετά από την κατ’ οίκον έρευνα και εξετάζονται για πιθανό υλικό παιδικής πορνογραφίας ενώ οι πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να βγει στη δημοσιότητα το πρόσωπό του και τα στοιχεία του στην προσπάθεια να αναγνωριστεί και από άλλα πιθανά ανήλικα θύματά του κατά τη διάρκεια της πολυετούς δράσης του όπως φαίνεται σε χώρους άθλησης ανηλίκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ